Små lätta moln

080211 Måndag

17:19
Jaha, då var arbetsmiljö- och säkerhetsveckan igång då. Har inte alls varit så jobbigt som jag trott. Haft lite föreläsningar och så, har blivit en hel del anteckningar. Han snubben som föreläste om tinnitus var så sjukt dålig. Han var från Danmark så man fattade ju inte vad han sa och så var det en så tråkig röst att man somnade, vilket flera gjorde. Hade också litet grupparbete.
Jag har varit så himla glad att det har varit fint väder idag, sörjde dock att jag inte hade kameran med mig så jag kunde ta bevis.. Hoppas vädret håller i sig dock. Fast det gör det väl inte..
Har gjort lite val inför hösten också. På IV-valet tog jag fortsättningskursen i teater, hoppas gamla gänget också gör det, och så valde jag turism. Så hade jag typ engelskgrejer som andrahandsval och så. På lokala valet valde jag franska som förstahansdval. Har varit lite sugen på att lära mig det ett tag nu så varför inte? Får jag inte det så har jag psykologi A och idrott och hälsa B som val på hösten, och svenska C och fritidskunskap som val till våren. Blir nog bra.
Ikväll ska jag nog mest bara ta det lugnt. Kanske börja spåna lite på rapporten som ska lämnas in på fredag, fast det blir ju lite knäppt eftersom vi har föreläsningar imorgon, och arbetsplatsbesöket på onsdag. Vet itne hru man ska hinna egentligen eftersom man rimigtvis inte borde göra rapporten förrän man fått all information, vilket då är på onsdag. Och torsdag är vi ju i Stockholm hela dagen så man kommer ju inte sätta sig och skriva rapport på torsdagskvällen direkt. Och så är det baar nån timme på morgonen på fredagen och det känns ju lite ovärt att åka in till skolan för att sitta vid deras crappiga datorer på+ morgonen och sen gå på ESO:n och sen ha muntligt. fast man kan  i och för sig jobba med den när de andra redovisar. jaja, jag ska försöka göra så mycket som möjligt imorgonkväll och sen komplettera med det jag fick fram på arbetsplatsbesöket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0