Man ska ha husvagn

080210 Söndag

20:06
Blev en del shopping igår ändå. Började med Skopunkten, PUSS på denna ljuvliga affär! De hade en massa rea så jag passade såklart på att handla. Det blev tre par skor för 98 kronor, så sjukt billigt! Det var ett par lila stövletter, ett par röda "gubbskor" samt ett par svarta "gubbskor". Sen blev det lite smink på H&M, och sen tre par trosor plus ett lipgloss på KappAhl. Hade ju helst velat köpa lite kläder men nu fanns det inget i min smak. Tyvärr lite för mycket pengar spenderade på skitsaker, men det var det värt. Det var en fin eftermiddag. Vi åt varsin McFlurry på McDonald's och så köpte vi varsin godispåse på Sötvaruhuset. Var helt stört mycket folk, var aslång kö. Men det är det alltid värt där, trots att de gått upp i pris.
På kvällen åt vi revbensspjäll och hasselbackspotatis, kollade på Melodifestivalen (hur i helvete kunde Christer Sjögren gå till final?!?) och sen spelade jag, Tommy och Marcus Monopol. Har blivit mycket av det på sistone, men det är ju skoj.
Idag har vi mest latat oss. Ett par vändor till affären och ett parti Monopol har det dock hunnits med. Och så har vi kollat på första säsongen av En annan del av Köping och så lite Robins.
Resten av kvällen blir väl tv och sådär. Försöka komma i säng tidigt, blir jobbig vecka med arbetsmiljö och säkerhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0