You ask me why I love him

080227 Onsdag

12:49
Jag är sjuk igen, hurra. Hur fan lyckas jag?

Det började i måndags. började känna mig risig på lunchen. Sen var jag ändå med på idrotten och sprang runt på basketen, not so good. Mådde inget vidare efteråt. Ville gärna skippa matlagningen men hade ju redan missat två på raken. Läraren vill ju heller inte att man ska vara förkyld när man lagar mat där, men jag gick dit i alla fall och vi var så få där så det var skönt och då ville jag vara med ändå. Vi gjorde crepes med räk- och champinjonfyllning, dock var för sig. Det var hur gott som helst.
Efteråt åkte jag hem till Tommy. Tänkte att det var lika bra eftersom jag förmodligen inte skulle till skolan på tisdagen. Var lika bra att vara med honom då, han skulle ju ändå hem till mig på eftermiddagen. Hatar ändå att vara själv när jag är sjuk. Vi hade lite mys och sådär som vanligt. 

Var alltså hemma igår. Åkte in till stan vid tretiden, Tommy skulle till optikern. Jag mådde piss. Sen hem och kolla på tv, såg fyra avsnitt av Jericho. Mös och sådär. Myspys.

Hemma idag också, för säkerhets skull. Har nog ingen feber längre men fortfarande förkyld och sådär. Ska snart iväg till affären för att köpa lite glass så man kan gotta sig.
Blir förmodligen skola imorgon. Har panik inför MUKO:n. Man ska leta fram någon musik som ska passa till en text. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Just nu känns det faktiskt som att jag ska skolka från den uppgiften och säga att jag glömt eller något. Vi får se.
Jag vill ha pengar, nu.

15:10
Tommy ramlade förut när vi skulle cykla till affären. Jag vet inte hur han lyckades, men vi hann i alla fall inte ens nerför garageuppfarten. Han lyckades också på något sätt knyckla till ramen på hjulet så att det inte gick att cykla på den ordentligt. Således fick vi gå istället. Först blev det sopstationen och sen affären. Tänkte först köpa glass men det blev sura bilar och ferraris istället. Nu håller jag på att lag amat, klyftpotatis och köttbullar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0