No one, no one

080212 Tisdag

17:33
Jag var sjukt trött när jag vaknade imorse. Satte till och med på snooze en gång och det har jag gjort max fem gånger i hela mitt liv. Fatta då hur trött jag var. Och då gick jag ändå och lade mig tidigt igår. Wierd.
Arbetsmiljö och säkerhet idag också. Sjukt seg morgon när alla skulle redovisa sitt drömschema. Allas var ju i princip likadana. Men det var en riktigt bra föreläsning av en brandman på eftermiddagen. Det var både underhållande och intressant. Fick se ett par riktigt gripande filmklipp och sådär. Linnea och jag fixade vår skolundersökning också, skönt att ha det ur världen. Nu är det bara arbetsplatsbesöket kvar imorgon. Hela kvällen imorgon måste ägnas åt att skriva rapporten. Bajs. Men himla skönt att inte behöva sitta i skolan imorgon, kan sova hur länge jag vill. Åker nog in till pappa till typ två och försöker ta mig därifrån efter fyra nån gång. Vi får se hur lång tid det tar men vid fem måste jag vara på Haga eftersom jag ska på pilates. Är pepp som fan.
På torsdag är det ju Stockholm också och det ska man ju inte klaga över, fastän det är på alla hjärtans dag. Blir nog kul, och absolut bättre än skolan.
På fredag blir det biomys med bebis, firar ett år och tre månader. PUSS på det!
Helgen blir det jobb igen. En hel del jobb över lovet också. Ska dock ha två dagar ledigt åtminstone.

21:14
Jag måste sluta äta godis och dricka läsk, det förstör verkligen tänderna. Mina tänder ser ut som skit. Börjar bli känsliga till och med. Bläblä, det är ju så gott. Men jag tnker inte sluta svulla för det, jag får helt enkelt äta andra snacks. Chips är visserligen feta men de förstör ju inte tänderna på samma vis. Och så får jag dricka lättdryck och det är ju gott. Ska köpa tandtråd och munskölj. Flourtabletter äter jag redan. Köra på ordentligt med tandborstning, har varit rätt slarvig med det under åren, men nu har jag minsann ryckt upp mig.
Är väldigt trött. Ska gå och lägga mig nu. Är förkyld i ögonen, eller rättare sagt i bihålorna rutn ögonen och i pannan. Känns skumt att vara tät i bihålorna utan att vara täppt i näsan, men så kan det gå.
Inatt ska jag sova med håret i flätor så jag får snygga vågor imorgon. Dessutom ska jag nog ha jeans imorgon, för omväxlings skull. Och nya svarta skorna, så har jag invigt alla tre paren. Puss på skor och kläder och smink! Oj..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0