Usel start

19/1-09 Måndag

08:48
Veckan börjar verkligen inte bra. Hade tänkt ta den tidiga 523:an, men det måste vara fel på min nedladdade busstabell, för 523:an fanns inte ens med. Så det fick bli 07:23-bussen. Borde ha varit en lagom buss att åtminstone hinna med 08:53-bussen i stan, men icke. Eller, jo, bussen stod ju där, men det var så mycket folk att jag inte kom med, fastän det var två bussar. Redan då kände jag mig rätt körd. Tog 7:an och gick lång väg till Svänghjulet, men väl där kom jag inte in genom dörren eftersom de bytt kod. Då kände jag bara att nej, nu skiter jag i det här. Klockan var ändå närmare halv nio och typ halva lektionen hade gått, så jag gick till skolan istället. Och här sitter jag nu. Kuljul. Ska försöka skriva lite på BaMu-tentan. Och skriva ut grejer till låtskrivarprojektet. 

Grattis till Jennifer och Sara som fyller 20 idag! (: 


18:22
Bleven rätt bra dag till slut ändå. Nice med religion faktiskt, och kortare lektioner än naturkunskapen. Gick till Willys på lunchen, med Martina, Micaela och Lovisa. Det blev tre plommon och lite godis (jag skulle ju inte?!). Det bådade för en uthärdlig s-blockslektion.

Efter skolan blev det en snabbfika på Fröken Brogrens med Anna. Som vanligt glömde vi att det stängde klockan fem, men det passade rätt bra ändå. 

Skitväder ute, man blir bara blöt!


19:15
Jag har haft ont i knäet hela dagen, verkligen värkt. Dock inte det opererade knäet, vilket är bra. Men det är nog läge att kolla upp detta knäet också. Fast de hittar väl inget, som vanligt.


21:52
Åh, nu har jag kollat klart på hela Sex and the City-boxen! Sadness.. Men en naturlig förlängning är väl att kolla på filmen, så det blir kvällens nattafilm.

Kollat lite på idrottsgalan. Robert Gustafsson och Björn Gustafsson är ju perfekta ihop! Mer humor åt folket.

Även kollat på handbolls-VM. Vilken match! Såg bara andra halvlek, men ändå. Puss på nya målvakten, som jag tappat namnet på, han var bäst! Och Doder, fucking 11 mål!

Sovmorgon till elva imorgon, måste dock åka halv tio-bussen ändå, men aah. Skönt att sova lite extra i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Sara

Thanks!

2009-01-19 @ 13:24:29
URL: http://sarispop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0