I wanna take you away

27/1-09 Tisdag

10:55
Morsning!

Idag klevs det upp tidigt, eftersom bussarna går cp. Fick åka 07:13-bussen från Nora, men hade tid på vårdcentralen 08:45. Dock behövde vi bara vänta i typ fem minuter, ibland lönar det sig att vara tidig. Konstaterade bihålsinflammation, precis som jag trodde. Fick recept på starkt penicillin och en speciell nässpray. Dock var inte apotekena öppna, så Tommy och jag tog oss en morgonfika på Wasa. Det var liksom mutan för att han skulle följa med mig på morgonen. Sen gick Tommy och klippte sig, och jag gick till apoteket. Fick dock vänta en kvart innan det öppnade, men ändå. Väl där fick jag verkligen göra av med mina sista pengar, trots att mamma satte över 200 spänn. 249 pix gick hela paketet på, det är sjukt dyrt för lite medicin! Bara att hoppas på att det hjälper. Hann i alla fall lagom till 10:13-bussen hem. Mår väl rätt okej egentligen, men lika bra att ta det lugnt idag. Hade knappt hunnit till religionen ändå, och teatern är inte jättebra att vara på just nu. Det blir dock nya tag imorgon, om inget drastiskt händer!


17:06
Sov så nedrans skönt förut, i hela två timmar. I like, I like.

Har varit duktig och skrivit klart hela BaMu-rapporten, så nu kan den lämnas in imorgon, i tid. (: Nu över till nästa rapport, om projektarbetet, huga..

Jag ska försöka vara lite mer duktig tjej och städa nu på kvällen. Massa damm på rummet. Och så ska jag måla mina naglar! Måste prova det nya vinröda lacket. Och så blir det la Toppan ikväll, yeah!

Imorgon blir det lovely pilates, bäst!


20:57
Conny och Viktoria kom förbi förut, Vicko ville ha hjälp med matten. Så jag har faktiskt pluggat matte idag, och det var skoj, men jag är glad att jag slipper skiten! Fast det var ju mamma som skulle hjälpa, men ändå. Lite kom jag ihåg i alla fall.

Nu är mina naglar lovely red. Verkligen perfekt vinröd färg från H&M.

Gosh, imorgon ska vi nog köra min låt på ensmblen, och jag kommer sjunga som ett as. Blä. Men nu vet jag i alla fall hur jag vill att den ska låta, och jag är stolt över den!
Även sista BaMu:n imorgon. Barnen kommer till oss och ska hjälpa oss städa F1. Fattar inte varför vi ska städa, men aja.

Nu blir det lite städning, och sen somnas framför Djävulen bär Prada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0