You can't play on broken strings

20/1-09 Tisdag

17:47
Skönt med sovmorgon till halv nio.

Började skoldagen med religion. Vi tittade på film igen, om kvinnans ställning i Indien. Det är ju helt sjukt vilka konstiga värderingar vissa männsikor har!

På lunchen skrev jag klart min kompskiss. Måste kopiera lite imorrn tror jag, eller det beror på om det är min låt vi ska börja med. Men ändå.

Varit och simmat. Tog det lugnt eftersom jag fortfarande inte är frisk, men det gick bra, för det var typ bara jag där. Asskönt.

Första teatern idag. Det var kul! Mycket karaktärsträning. Gjorde en minipjäs på slutet.

Var sjukt hungrig när jag skulle åka hem, så jag var tvungen att springa in på en kiosk och köpa några chokladbitar för att stilla hungern. Gud, det var verkligen panik. Trodde jag skulle missa 16.20-bussen också, men hann som tur var. Hade aldrig orkat gå runt på stan till tio över fem!

Har badat lite nu. Det är så mysigt. Ser fram emot Top Model ikväll, hoppas det inte är någon annan som tänkt ha tv:n då. Idag blir ju förresten Obama president, det borde man ju kollat på.


21:05
Apelsiner är som godis! Fast dyrt godis.. Har i alla fall proppat i mig två stycken nu, muuuums! Och nyttigt är det ju. We like.

Jag hatar att jag fortfarande inte är frisk. Jag börjar nästan tro att 37,5 är min normala temp. Har jag bara varit väldigt kall de andra gångerna då tempen visat 36,5? What the hell, liksom. Är ju visserligen fortfarande väldigt förkyld, så det kanske inte är så konstigt att jag har feber, men det har ju gått mer än en vecka. Well. Mitt halsont har hoppat upp i överkant i halsen. Ontont.

Imorse satt källarspindeln på min vägg. Tur att jag inte är så rädd av mig, annars hade jag sprungit och gömt mig. Satt dock och skrek som en stucken gris inombords, men jag lät honom sitta. Tänker fanimig inte peta på den! Den ser ut att vara karvad i trä, det lilla (STORA!) äcklet! 

Imorgon ska jag leka med Jennifer, ska komma ihåg att ta med hennes lilla spritslatt sedan vi var ute före jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0