You wanna be on top?

6/1-09 Tisdag

18:36
Sista dagen på lovet, mitt sista riktiga jullov ever. Snyft..

Jobbat idag. Det var noll folk, men det gick ganska så snabbt ändå. Tur man har roliga workbuddies, PUSS!
M: Folk blir alltid så mycket piggare en timma före stängning, vad kan det bero på, tro?
C: Det är parningsdags.

Jag har lite smått ångest över att gå till skolan imorgon. Inte för att jag inte gillar skolan, eller för att jag inte vill ha skola, men för att jag borde ha skrivit klart min låt tills imorgon. Och det har jag inte gjort.. Jag får väl försöka skriva ner låten på papper i alla fall, så får det bli instrumentalt, om jag inte får värsta geni-idén nu. Fat chance..


21:00
Kollat på nya säsongen av Top Model. Det är mitt favvoprogram på tv just nu. Och på en bra tid desuutom; klockan åtta är det ingen annan som kollar på tv.

Har skrivit ner min låt nu, vet dock inte om det är rätt ackord och grejer. Jag har visst skrivit lite för komplicerad musik, haha. Men det blir bra, om jag är tvungen så kan jag faktiskt lära ut den imorgon. Hoppas dock jag slipper..

Nu ska jag gå och sova, eftersom det är skola imorgon. Jag behöver verkligen min sömn, så på skoldagar ska jag ligga till sängs senast 22:00. Nu hinner jag till och med kolla på några avsnitt av Sex and the City, har snart kollat klart på säsong 3. I love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0