Win me over

16/1-09 Fredag

17:01
Idag var jag vaken före 06:00, vilket inte tillhör vardagen. Detta var för att min käre fästman skulle till tandläkaren och behövde åka härifrån klockan 06:48. Och jag är ju en väldigt snäll fästmö, så jag var givetvis med vid frukostbordet. Jag var ju ändå vaken, och skulle ändå upp halv sju, så why not?

Idag lyckades jag i alla fall skrapa ihop en timmas närvaro i skolan, eftersom jag hade kör. Innan jag började var jag duktig och gick till Haga och skrev upp mig och mamma till pilatesen på onsdag. Kören vr rätt kul idag, vi fick träffa vår nya körledare, som jag glömt namnet på, och så bestämde vi namn på kören. Det blev piffiga Choir of the fire, helt okej namn.

Lycka att Sofie hade bil idag! Först åkte vi hem till hennes mamma för att hämta en avi så hon kunde hämta ut en julklapp till sin pojkvän, sen till Ica och hämtade ut paketet. Sen behövde Ida hämta ut nytt busskort, så då fick vi åka till WUC, men självklart var det ingen där. Men sedan åkte vi till Sötvaruhuset, muhuhuuuums. Ja, och sedan till hallsberg och käkade mat. I love Allés mat, så mycket fräschare än våran.
   Var så himla mysigt med PA:t idag, insåg att jag verkligen kommer att sakna alla underbara människor. Och bra gick det också, underbart.
   Gick bra med Josefine också, nu är vi klara med The Scientist. Vad ska vi göra nu då, månntro?

När vi var klara åkte mamma och jag till Ica Maxi i Kumla och handlade lite. Jag var dynghungrig, så jag fick mig en femkronorsmjukglass, yeah. Den räckte nästan ända hem.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Fortfarande febrig, och känns som jag blir mer och mer förkyld. Men jag tröstar mig med att jag reafyndade på Lindex i Hallsberg; en rosa bolero med ballongärmar, plus en lila trikåtopp för sammanlagt 79,50. I like.



21:15
Kollar på Let's dance med mamma. Jag hejar på Magdalena Graaf och Laila Bagge, puss! När jag har kollat på Körslaget har jag funderat på varför det bara är Magnus Carlsson som har första bokstaven i sitt efternamn efter sitt namn när man ska sms:a in. Nu har jag kommit på lösningen. Det är för att Magnus Samuelsson är med i Let's dance! Han är också den enda med extra bokstav. Det är helt enkelt samma nummer man messar till, så det är v'l för att man inte ska röra till det. Eller nåt. Mystery solved.

 

22:11
Skulle inte förvåna mig om jag har fått bihålsinflammation igen. On top of the floo, liksom. Är ju för tusan mer snorig och slemmig nu än jag varit under resten av veckan. Blä. Jaja, febern ligger stadig i alla fall, har varit exakt likadan på alla morgnar, och sen höjt sig en halv grad till eftermiddagen. Pusspuss. Men jag ska i alla fall på fest imorgon. Det ser jag fram emot. Dock blir det nyktert, men jag har ju en fullgod ursäkt i alla fall, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0