Right here with me

15/1-09 Torsdag

11:06
Morron!

Just som jag trodde jag skulle bli helt frisk satte halsen igång. Känns som jag har en liten håla långt nere i halsen där det samlas en massa äckel, och när jag försöker gurgla upp det gör det bajsont. Och feber har jag fortfarande, crap.. Dock är jag fruktansvärt trött på detta nu, så jag tänker leva livet som vanligt. Så idag ska jag ta mig en ordentlig dusch och tvätta håret, raka mig, skrubba kroppen och kanske till och med göra en inpackning. Och riktiga kläder ska jag ha också, inte mysbyxor och linne. Och städa rummet ska jag göra, bort med alla sjuklakan från sängen. Sounds like a plan.

Tommy kommer sen, längtar! Jag ska tvinga honom att baka någonting med mig, vet dock inte vad än.

Fått lön idag, och som vanligt fick jag mindre än jag trott. Måste faktiskt kolla upp mina lönespecar. I och för sig så borde dt stämma, eftersom jag skattar som alla andra, men ändå. Känns ganska ovärt att jobba extra om lönen blir densamma. Men aah, 2 600 fick jag i alla fall, men typ allt kommer gå åt nu ändå. 800 till pappa (dock är mobilen färdigbetalad nu), och så spara pengar till Stockholm.. Men ska försöka hålla i pengarna nu, inte shoppa så mycket. Och inte äta ute heller.. Men det blir svårt, då mitt umgänge med folk oftast utspelar sig på ett café eller en restaurang. Well..


12:25
Duktiga jag har fixat och donat hela förmiddagen. Eller, okej, sen sist jag skrev. Bra, va? Jag tycker i alla fall att jag är duktig. Dammsugit rummet, slängt igång en tvättmaskin, bytt lakan och såtn där i sängen samt plockat ur diskmaskinen.

Nu ska jag gå och möta min käre älskling som snart kommer bussen. Puss!


14:11
Lagar mat. Det blir en favorit i repris; klyftpotatis och bacon. MUMS!

Laddar ner film. Idag blir det Låt den rätte komma in och Saw 5. Mysmys. Vi har lite stracciatellaglass också = extra mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0