The one that got away

080609 Måndag

12:37
Helt klart bästa helgen på länge.

Jobbade i lördags. Jag kan ärligt säga att jag höll på att inte hitta till jobbet. Fy farao, vad det har blivit annorlunda på Marieberg nu. Alla butiker har ju växt trefaldigt, helt sjukt. Men fett snyggt är det, känns jättefräscht. Dock inte så många nya affärer än, men de kommer väl, antar jag. I alla fall var det en jäkla labyrint, men jag hittade till slut.

Direkt efter jobbet åkte jag hem till Anna som fyllde 18, GRATTIS! Det bjöds på kycklingfilé, klyftpotatis och tzatziki, och till efterrätt fick vi glass, maränger och jordgubbar. Det var mysigt, vi var bara sex stycken; jag, Anna, Linnea, Rebecca, Emelie och Tina. Alldeles lagom.
Vi spelade kubb, och sen fick vi för oss att åka till Shell och köpa 3,5:or och åka upp till Ånnaboda där det var raggarträff. Var så grymt ovärt egentligen, men rätt kul ändå. Blev dock uppäten av knott.
Kvällen avslutades med poker och fiskdamm utan fiskdamm. Bara godispåsen alltså. Lyckad kväll!

Igår åkte vi lite tidigare till jobbet, för Viktoria skulle köpa skor. Sen åt vi lite glass, det var mumma.
Stod i disken, så himla skönt. Var inte så mycket folk, men ändå att göra hela tiden. Gick fort i alla fall.
Efter jobbet fick jag köra Johan och Sofie till stan, det var ett race mot tiden, haha. Vi hade skoj.

Sen var det bara hem och slänga sig i duschen, sätta på sig lite fräscha kläder och åka in till stan. Hade egentligen inte tänkt gå på "klassfesten", men jag mötte Anna och Sandra på vägen, så jag fick gå till MM-baren ändå. Det var mys. Vi var ju verkligen inte många, det slutade med att det var jag, Erica, Esa och Hanna från klassen, och sen var det några andra också. Tommy och Hannes kom sen också, då söps det till ordentligt. Herrejävlar, jag har inte varit så onykter sen jag vet inte när. Jag tror jag söp för 500 spänn, men det var askul i alla fall. Kvällen slutade på Björnstugan.
Så åkte jag och Tommy hem till mig och däckade. Av någon anledning så går 504:an hem 00:45 på söndagar, så det var ju väldigt bra. Jag är chockad över att jag lyckades hålla mig från att spy på bussen. Inte för att jag var direkt illamående, men jag brukar alltid bli lite spyig på bussar när jag är full. Men nu gick det bra.
Var i alla fall också en väldigt lyckad kväll.

Är lite bakfull idag, men inte mycket. Lite snurr och liet huvudvärk bara, men det får man ta. Blir nog en softdag, bara ligga inne och kolla på film typ. Blir nice. Måste ju passa på att umgås med min man nu, åker ju på torsdag. WEI!


21:43
Blev helt klart slappardag. Har knappt rört mig. Har inte varit jättebakfull, men som sagt, huvudvärk och jäkligt seg i kroppen. Sov lite i eftermiddags nere i soffan, totally värt. Hyrde film också, the Contract, helt okej. Matchade den med en påse lantchips, favvo!
Nu ska vi ner och kolla Ice Age och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0