I thought that you were gone, but now you're here with me

080603 Tisdag

15:42
Idag gick jag upp tidigt för att åka in och gå i Krampentåget. Jag har inte orkat köpa någon Risbergskatröja, så det blev rutiga cityshorts (TopShop) och grön leopardtub (H&M) istället. Det fick duga.
Det var jäkligt kul att gå i tåget, fastän man inte hörde vad peppet skrek om man stod längre än fem meter bort. Men det var helt klart röj.
Väl på Rosta gärde var det ganska segt. Var där med Jennifer. Hon har stor mage, men inte kan man tro att det ska komma bebis redan om två veckor.. Som sagt, var det ganska segt. Eller, rättare sagt, väldigt segt. Det tog sjukt lång tid för grenarna att komma igång, varför vet jag inte. Men drygt var det. Och varmt. Skönt varmt. Jag hade förberett mig med solksyddsfaktor 30. Yes.
Hur Krampen slutade vet jag inte än. Jag drog strax innan handbollen var klar. Jag har dock en starkt känsla av att Karro vann, det bara känns så. Och i ärlighetens namn tror jag att det är lika bra, annars kanske de blir så knäckta att de inte vill ställa upp nästa år. Och så ska vi väl inte ha det?

När jag kom hem la jag mig ute i solstolen en liten stund, trots att jag varit ute sen 07:00 imorse. Väntar nu på att min man ska komma och gosa bort min mensvärk.

Imorgon är det skolavslutning, fy va härligt! Få lite betyg och grejer. Shit, kom på att jag måste fixa fika igen.. Får väl dra mig till affären då.


16:18
Wie, fick min skatteåterbäring idag, 900 spänn. Det var värt. Då kanske jag överlever till semestern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0