Sjung min lycka, sjung min längtan

080605 Torsdag

14:08
Idag är det studenten i Örebro. Jag och resten av kören sjöng för fulla halsar för de vackra studenterna. Det var så stämningsfullt, och banne mig att jag faktiskt känner mig lite som en student idag, eftersom alla andra i min årskull är det. Men jag är ändå inte bitter, det ska bli kul att gå ett år till i skolan.
Det var någon snubbe som hette Anders nånting som höll "tal" för studenterna. Han var jättekul och jag hade gärna lyssnat mer på honom. Himla skön kille.
Helt oplanerat fick jag bli fanbärare och det kändes så himla rätt på något sätt. Då kunde jag liksom verkligen bidra med något till denna student. Fick dock lite panik när de sa att jag skulle bära ut fanan också, jag hade ju ingen aning om någonting, visste inte ens var, när och hur jag skulle gå ut, men det gick väl bra antar jag.
Kul att det var så många man kände som fick stipendier, grattis till er!

Jag orkade inte varken att se när Risbergska sprang ut, eller när det var flak på stan. Jag var för trött, och började få blåsor under fötterna. Gick bara in på H&M för att fördriva tiden tills bussen skulle gå. Köpte ett par mjukisshorts, nu känner jag mig nörjd på shortsfronten.

Lagar lite mat nu. Blir samma som igår; klyftpotatis, tomat, paprika och fetaost. Mums.

Senare ska jag till Sara och fira hennes student.

Jag tror inte jag ska ut ikväll, det känns inte så nu i alla fall. Det går ju ändå inga bussar och så är jag typ pank. Möjligen stadsparken om det är nån som hänger på. Men kan verkligen tänka mig en hemmakväll.


15:32
Jag klarar verkligen inte av värme i Sverige. I alla fall inte om jag inte har en pool eller annat vatten nära inpå. Jag svettas sönder helt enkelt. Usch. Det blir ingen bra bränna på det viset.. Får klara mig till Kroatien helt enkelt.


16:21
Sjukt varmt ute. Tror jag klarade drygt en halvtimma till. Men nu får det vara nog. Har inte smort in mig ens.. Inte så bra kanske. Men håret bleks i alla fall, det märker jag allt.

Kanske borde slänga mig in i duschen nu? Mamma kommer väl hem om en halvtimma eller nåt, och lite fräsch kan man väl ändå vara när man går bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0