Ullared och luciamys

Fredagen den sjunde december nollsju

Trettontrettionio:
Jaha, igår var det då Ullared.
Strax efter två på natten gick jag och Tommy den drygt tre kilometer långa vägen till Noratorget. Det var typ tio grader ute, helt sjukt. Väntade kanske två minuter på bussen. Vi satte oss längst bak för där var det lugnast. Det var faktiskt ingen mer som gick på bussen så det var väldigt lugnt och skönt på bussen och man kunde bre ut sig som man ville. Vi var totalt tjugofem stycken.
Jag var enormt trött. Satte på Harry Potter i mobilen och sen sov jag i stort sett hela vägen ner till Mullsjö där vi stannade för fika. Jag frös som en hund, det drar så kallt när man sitter vid fönstret, så efter stoppet satt jag ihopkurad med egen jacka och Tommys jacka över mig. Så mys. Sov ända tills vi kom fram.
När vi kom fram var klockan ungefär åtta. Det ösregnade. Inte så mys. Gick på toa innan vi gick in. Var riktigt lugnt där inne så man kunde gott och väl gå runt med vagnen. Hittade en massa fina grejer. Köpte två DVD:er med Simpsonsavsnitt till Marcus, en box med Ashton Kutscherfilmer till pappa, och en CD med Peter Jöback och en med Martin Stenmarck till mamma. Det tyckte jag var riktigt bra julklappar. Vad jag köpte till mig själv hade jag tänkt lista längst ner. Tommy hittade också en massa grejer men han var inte så rik så han fick snåla men han köpte i alla fall fyra julklappar och så kalsonger till sig själv.
Vid elva började vi bli hungriga så vi betalade våra grejer, låste in dem i ett skåp och gick sedan till en restaurang och åt pizza. Riktigt gott var det.
Efter det hade vi inte mycket pengar kvar men flera timmar kvar tills bussen skulle gå. Vi passade i alla fall på att lämna in grejerna på bussen. Sen kollade vi runt i alla affärer som låg runtikring. Hade velat ha en massa pengar att shoppa massa skor på, Scorett hade outlet och så fanss Skooboo som också hade en massa fint. Goddamn. Var inne i en affär som hade massa inredning och jag ville bara ha alltihopa, det var jobbigt. Jag ska bli rik när jag blir stor, okej?
Tiden gick trögt men vi fick gå runt där och fördriva tid. Gick in på GEKÅ:s igen och köpte strumpor och glidytor till dammsugaren till mamma. Well. Sen fikade vi lite. Eller ja, vi tog oss en dricka för fem kronor..
Till slut blev klockan ändå halv fem så vi gick till bussen. Vi fick kolla på film. Först var det Göta kanal 2, men jag somnade efter en kvart och vaknade inte förrän vi var i Mullsjö igen. Vi hade redan fixat matsäck så vi satt kvar på bussen. Tyvärr så var vi inlåsta där så vi fick inte gå på toa så vi var ju såklart nödiga resten av resan. Men vi fick i alla fall kolla på Full Frys, så grymt bra! Puss på det!
Var tillbaka i stan vid tio över tio. Pappa kom och hämtade mig. Packade upp kläder som jag köpt, sen gick jag och la mig. Underbara dag.

Imorse vaknade jag halv sju. Mobilen lät inte som vanligt men nu har jag kommit på att det är ju för att jag la över all musik till Tommys dator när jag skulle lägga in ljudboken. Men aah.
Hade sånglektion för första gången sen i oktober tror jag. Var fullt med folk, vi var där alla tre, och så Caroline och två praktikanter. Det var en av praktikanterna, Angelica, som höll i lektionen. Hon är riktigt uktig, skulle absolut kunna tänka mig att sjunga för henne. Fick köra Time after time och Hallelujah. Vi bestämde att jag ska köra Hallelujah I just love him so på uppspelet. Vi fick Lady Marmalade att öva på till nästa gång, vi ska sjunga den alla tre. Ska bli askul.
Övade såklart till lucia på kören. Märks att jag varit borta, jag vet inte alls vilka låtar vi ska sjunga och kan inte texten. Måste se om jag kan få alla noterna och så. Fast jag hinner nog lära mig..
Gick bra på pianot idag fastän jag inte övat något alls på läxan. Men den nya läxan som vi ska ha tills efter jul är apsvår! Värsta cp-rytmen, jag kan inte alls..
Hade körlektion så jag missade både idrotten och matten. Inte bra, men det kunde ju inte hjälpas. Gick super på lektionen idag i alla fall, så himla skönt. Puss!
Vi ska ha luciarepetition i Nicolaikyrkan om en halvtimme, därför sitter jag på biblioteket. Hann ju inte äta lunch så det första jag gjorde efter lektionen var att gå till La Baguette och beställa en bakad potatis. Mumma.
Ska bli trevligt med två timmar rep. Det behövs ju. Förhoppningsvis lär jag mig texterna lite bättre nu också. Vissa känner man ju igen men vissa kan jag bara ena versen på och sådär men jag får låna någons noter kanske. Well.
Ikväll blir det Idolfinalen, nice.
Jobba hela helgen, är ju extraöppet också. Nicenice.


Detta köpte jag till mig själv i Ullared:
- Brun klänning med mönster nertill
- Grönt linne med sammetsrosett (till jul..)
- Vit t-shirt med dödskallar, hjärtan och stjärnor
- Lång svart zipcardigan
- Trosor, både en och tre och sju..
- BH, det var på tiden
- Strumpor, har dock inte bestämt vilka jag ska behålla själv och vilka mamma ska ha
- Shampoo och balsam fö rmitt röda hår
- Deodorant
- Toffsar, jag tappar ju jämt bort mina
- Hårklämma
- Massa pennor att ha till skolan
- DVD-skivor
- Fruit Drops, mitt favoritgodis bland hårda karameller
- Röda stövletter med rosett, mums! Inte inne på GEKÅ:s utan på rean på skokanonen
Har säkert glömt något också, men det hela gick på cirka trettonhundra kronor, men så värt!



Sjuttontrettionio:
Underbart med luciaträning. Puss! Fast jag måste verkligen fixa noter, eller i alla fall texter för jag kan ju ingenting. Mulle på det.
Fick för tidig namnsdagspresent av gammelmormor idag, ett jättefult halsband, haha. Stackars henne, hon tror säkert fortfarande att jag gillar samma saker som när jag var sju. :P



Tjugoetttrettiotvå:
Underbara kväll! Pizza och Idol, mums. Marie äger ikväll, Amanda sjunger falskt som en kråka. Go Marie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0