Det blev varmt igen

Fredagen den tjugoförsta december nollsju

Femtontrettioett:
Idag har mamma och jag varit ute och shoppat de siata julklapparna. Känns skönt att ha det gjort. Jag som trodde att jag inte skulle behöva slå in fler julklappar, men ack så fel jag hade.
Valde koftan på Åhléns och skorna på P&C att få av mamma och pappa i julklapp. Sen blir det ju en del annat som jag inte vet om heller. Men det känns bra. Trodde att jag bara fick välja en, men detta blev mycket bra. Framkallade ett kort på mig som ska ges till gammelmormor. Lite impuls sådär, tog fotot imorse, haha. Åt lunch på Jensens Böfhaus. Tog revbensspjäll med råstekt potatis, riktigt gott.
Ikväll blir det julinsjungningen i Vintrosa kyrka med Anna, mys. :)
Har hämtat ut mitt paket från Yves Rocher, så det blev ett par extra julklappar därifrån. Fick bra erbjudanden därifrån också, så ska nog skicka efter lite mer grejer.


Femtonfyrtioåtta:
Jacob ringde förut. Han sa att jag fick komma och jobba om jag ville, då kunde jag komma närsomhelst. Jag mår inte så bra idag så jag sa att jag helst slapp och det gick bra, det var ju ändå min lediga dag plus att jag jobbar hela helgen. Har ont i halsen och huvudet, känns som att jag är påväg att bli sjuk igen. Vill inte vara med om detta..
Nu ska jag i alla fall gå och hänga mammas tvätt och sen städa och ringa Annapanna.


Sextonfyrtioett:
Åh, min dumma kropp! Jag vill inte bli sjuk nu igen. jag har varit så himla mycket sjuk sedan höstlovet. I och för sig bihålsinflammationens fel, men ändå. Hoppas det inte blir värre bara, skulle vara så typiskt mig att ligga däckad på julafton.
Slagit in alla peketen nu, och lagt dem under granen. Känns bra att det är klart. Längtar så till julen, så himla mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0