För mig hem till min himmels ro

Onsdagen den tolfte december nollsju

Femtontjugofem:
Tolv dagar kvar till julafton! :D
Grattis Camilla Holmér, 17 år. :)
Jag var inget trött igår kväll, för omväxlings skull. Desto tröttare var jag när jag vaknade imorse..
Sov en sväng på bussen och sen somnade jag i kanske en kvart på s-blocket. Lite dumt egentligen för vi kollade på en bra film, the Truman show. Men är man trött och det är kallt och mörkt så sover man, okej?
Gjorde inte ett piss på engelskan, vi satt bara och snackade en massa strunt. Fast det var i och för sig skönt. Matten gjorde jag kanske tre tal på, fattar fan ingenting. Hata matte B!
Sen var det i alla fall luciarep i aulan. Känns lite bättre nu men suger fortfarande på Lussekatt. Hittar inte texten nånstans heller, men aah. Så svår är den egentligen inte, men jag lär väl lära mig den imorgon.

Nu ska jag plugga s-block, om Den nya människan och Truman show. Kuligt kuligt. Eller ej. Sen ska jag ringa Här går man, för Fredrik ringde förut och ville bok ain en tid imorgon. Lätt att jag hoppar på den.. Sen är det pilates. Och så ska jag ringa mamma och se om hon kan komma och hämta mig på Haga..

Sjukt pepp inför imorgon, var så länge sen jag gick luciatåg. Har ju aldrig gått ett sånt här proffsigt heller. Ska bli jättekul. Fem föreställningar är det imorgon; tre i skolan och två i Nicolaikyrkan. Nicolai kommer bli bäst, det är så stämningsfullt, plus att man verkligen borde ha lärt sig alla sångerna tills dess.


Sexton femtiofem:
Jaha, så hamnade man på biblioteket igen. Dock Haga. Tyckte det var lika bra att gå hit på en gång.. Eller ja, jag satt ju i skolan först och sen satte jag mig i ett pianorum, men i alla fall. Har fått mitt lilla kort också, så det är bara att knalla rakt in sen. Jag kommer skämmas som vanlgit, jag är ju så otroligt ovig så det finns inte. Men tja, det är bra träning. Man får ju utgå från sig själv liksom..


Tjugoochtjugofem:
Det är verkligen stört jobbigt med pilates. Mah! Hatar benövningar. Fast resten är rätt soft, fast ändå jobbigt. Men gör liksom inte sådär panikont..
Fick ta bussen hem idag. Trodde inte ens jag hade pengar på kortet.. Men japp. Kallt ute, men ingen snö. Sorgligt.
Nu ska jag lägga mig i badet och läsa min nya lovely VeckoRevyn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0