Trying to recall

Torsdagen den tjugosjunde december nollsju

Elvanollnio:
Vaknade klockan åtta och visste inte om jag skulle kunna somna om eller inte. Kollade klart på Adam & Eva men somnade inte. Började kolla på Kissing Jessica Stein och somnade till slut om i ungefär en timma.
Nu ska jag snart iväg och jobba i alla fall. Kommer vara mycket folk idag också. Usch, palla jobba till åtta, det är riktigt drygt. Men men, det ger bra pengar. Vill dock vara ledig snart så jag får shoppa!


Tjugoettsjutton:
Vilken jävla dag. Ännu mer folk idag än igår, var kö till rulltrapporna hur länge som helst. Var massa folk som var sjuka och inga som kunde rycka in heller så vi var underbemannade. Inte så kul. Går så himla segt att jobba till åtta även fast man har massa att göra. Underbart med två raster dock. Ska jobba resten av veckan också, sen ledig måndag och tisdag, och sen jobba resten av lovet också. Blir fet lön i alla fall. Ska shoppa på nyårsafton, förhoppningsvis inte så mycket folk då. Ska vara där när affärerna öppnar och sen gå tills jag är klar. Blir åtminstone Lager157, Zara, Åhléns och MQ. Och så H&M såklart. Och en massa annat, haha.
Nu ska jag bränna ut dvd och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0