Christmas tree, my christmas tree

Torsdagen den sjätte december nollsju

Nollettelva:
Arton dagar kvar! :D
Jag tycker att jag är riktigt duktig som fortfarande är vaken. Om ungefär en timme ska vi bege oss ut i natten och gå ett par kilometer ner till Noratorget och ta bussen till Ullared. Ska bli riktigt kul, hoppas man hittar en massa julklappar och även grejer till sig själv. Hoppas på att få sova en massa på bussen också, så att resan går fortare, hehe. Tar väl typ fem timmar eller nåt i den stilen. Håller på att lägga in Harry Potter-ljudbok, men det går så segt så jag kommer nog inte få in hela men aah. Får klara mig med det jag har.
Vet inte om jag jobbar i helgen vilket är lite jobbigt. Jag behöver ju pengarna. Kanske ringer när vi tar lunch imorgon eller så får jag vänta till på fredag och se. Ringer de inte då så jobbar jag i alla fall inte i helgen. Jag vill jobba! De har i alla fall sagt att jag kommer jobba mycket i jul.. That's nice.
Jag längtar så till julen! Det är lätt årets mysigaste tid. Börjar till lucia. Blir fem luciatåg den dagen, så himla mysigt. Sen på julafton dras det till Zinkgruvan. Mysigt, där brukar det finnas snö och det känns över huvud taget juligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0