Somewhere I belong

070603, söndag

12:21 - Toppendag igår. Hade grillkväll i Gruvan med Anna, Johannes, Becca och Tommy, så jävla kul vare! Grillade korv, pinnbröd och marshmallows, det var mys som tusan och helt själva var vi. Var kul att få träffa Johannes, den mytomspunna mannen, haha. Trevliga människor kan man inte få nog av. Tommy, Becca och Johannes försökte kasta pinnbröd på mig och Anna när vi satt på bryggan men de var sämst på att kasta så det gick inte, mohahahaha. När vi tyckte att vi var klara cyklade vi hem till mig och kollade på Hundtricket. Riktigt trevlig kväll och det blir väl favorit i repris på tisdag när det är grill hos Beccon i Garphyttan.

Idag kollade jag och Tommy på Are you scared? som vi hyrde i stan igår. Totally rip of Saw. Men detn var ju ganska kul. Känns lite jobbigt att sitta inne och kolla på film när vädret är strålande så jag tyckte det var bäst att göra det på morgonen. Snart ska vi i alla fall in till stan och sen till Nora. Imorgon ska Carro presentera mig på Restaurangtorget!



20:21 - Jättemys i Stadsparken med vattenmelon och äppelsaft. Låg och solade på fleecefilt, ganska varmt kan jag säga. :P Men det var riktigt skönt. Hur mycket folk som helst, sjukt lång kö till glass i Wadköping. Vi tog en vid scenen istället. Sen åkte vi hem till Nora och åt grillat, mums. Och nu har vi bakat en blåbärspaj. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0