Sverige

070630, lördag

12:16 - Jag är hemma. Jag är faktiskt hemma nu. Jag skulle inte vara hemma förrän om en vecka, men här sitetr jag nu i regniga Sverige och är hungrig som en bäver. Varför det? Jo, det hela har en mycket enkel förklaring. Jag ska berätta för dig.
Igår låg jag, Tommy, Marcus och Viktoria vid poolen i Kroatien. Carolina var på internetcafét och kollade sin flygtid eftersom hon skulle flyga hem på kvällen. Plötsligt kommer mamma till poolen och vill prata med mig. hon berättar att det finns jättebilliga flygbiljetter till Sverige, och att hon betalar för både mig och Tommy om vi ville åka hem med samma plan som Carolina. Jag bestämde mig på en gång för att jag ville hem. Jag skulle bara missa tre soldagar plus slippa tre dagars resande i bil. Jag övertalade Tommy om att åka hem och så blev det.
Hastigt och lustigt fick vi packa våra väskor och uträtta det vi inte hunnit med ännu i Kroatien. Jag, mamma och Tommy gick ut åp stan för ett par sista inköp. Gjorde en hennatatuering i form av en fjäril på flykt på vänstra skulderbladet och så fick jag ett par örhängen av mamma.
Vid sextiden åkte jag, Tommy, Carro, pappa och Conny de sju milen över Krk till Rijekas flygplats. Det var ett tattarställe men som tur var hade vi med oss kortlek så vi kunde fördriva tiden. Allas väskor gick igenom kontrollen också, vilket var väldigt skönt.
Anlände till Oslo vid halv tolv, efter en två och en halv timmas resa. Gick riktigt bra. Mahtilda och Anders kom och hämtade oss och vi åkte hemåt. Gick jättesnabbt, men berodde mestaldels på att Anders låg i 120 hela tiden.
Så kom vi hem inatt. Jätteskönt att sova i sin egen säng.

Hade inget i kylskåpet så vi har varit och handlat nu på förmiddagen. Över 600 spänn gick det åt, men nu bör jag klara mig ett tag. Ska in till stan om någon timme sådär. Ska hinna äta och göra oss iordning först. Har inte ätit sen igår lunch. Bah.



19:47 - Regnade som skrutt när vi var i stan. Tur att vi hade med oss paraply.
Var ju massa rea så jag handlade såklart en massa. En svart trekvartsärmad klänning på Wear It, ett långt guldhalsband på Indiska, tre par örhängen och en sjal på Åhléns samt tre brännbara DVD-skivor på Clas Ohlson. Goodie.
Bussarna går ju inte så bra på helgerna så vi gick och fikade på La Baguette när stan hade stängt, det var mys.
Nu har min älskling åkt och jag kan inte riktigt fatta att jag ska sova jälv inatt. Har inte sovit själv på flera veckor. Har väl sällskap av tvestjärtarna, bah.
Imorgon ska jag försöka ge mig ut och springa eller gå på lång snabb promenad. Måste gå ner ett par kilo, tjockistjockis. Ska tvätta och städa också. Mjaaa.
Får se om det är någon som vill leka med mig här någon dag också.
Får reda på om jobbet imorgon!



23:14 - Kvällen har gått ganska fort faktiskt. Gjorde iordning ett par toasts och kollade lite på Scrubs. Det är hur bra som helst.
Håller på att försöka få upp bilder åp bilddagboken men just nu går det lite trögt. Får ha på datorn över natten.
Imorgon kommer min älskling hit igen. (: Kan inte klara mig utan honom, så är det bara. Ska möta honom inne i stan. Han har tydligen fått hem bilderna som vi skickade in före semestern så vi ska leta reda på ett fint fotoalbum imorgon. Ska bli fint.
Nej, nu ska jag gå ner till mig och lägga mig bland tvestjärtarna och kolla åp Scrubs tills jag somnar. Myyys. Ska ta med mig Albert och Conrad så kanske jag kan sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0