Det förföljer mig

080516 Fredag

15:24
Filmen igår var väldans kul, me like. Myskväll.

Vaknade vid tre inatt och kunde knappt somna om. Fick ont i magen. Usch. Hemsk natt. Men baby låg i alla fall bredvid mig och det kändes fint.

Idag är det verkligen pissigt väder. Sjukt kallt och regnigt, haaaate.

Hade sång imorse. Jag sög som vanligt, fattar inte. Jag kan inte prestera på sången. Hate myself.
Sen bar det iväg till dagiset Blåmesen i Oxhagen där jag, Elin, Anti-Karin, Janna och Simon Tärnqvist hade "konsert". Det var jättekul, fast det blev ganska improviserat ändå. Vi har ju inte jobbat särskitl bra om man säger så, i alla fall inte vissa.. Jag har varit borta två gånger och det ångrar jag verkligen, för jag hade verkligen velat stya upp det ordentligt. Man vill ju avsluta kursen bra.
Sen hade jag piano. Körde What can I do och Catch the moon. Den senare kunde jag inte alls, har aldig ens hört den, men tydligen verkar jag vara den enda som har missat den under uppväxten. Men aah. Det gick väl bra ändå.
Sen matte. Gjorde inte så mycket. Började på min statistiska undersökning om tågpriser. Kanske ändrar den sen, får se.
Hoppade över lunchen och började idrotten tidigare istället så att jag fick gå tidigt. Kändes bra. Det är liksom skönt att gymma själv. Fast nu var det i och för sig en annan brud där ett tag, men i alla fall. Man känner sig ju ganska duktig när man gymmar.

Efter skolan åkte jag upp på stan. Jag tog mig en sväng in på H&M medan jag väntade på bussen och där köpte jag mig en turkos sommarklänning, ett par flipflops och en förpackning slingmedel. Nu ska jag minsann bli blondie igen!

Mys med babe och bror idag. Ensamma hemma; mamma och pappa åker till Göteborg eftersom pappa ska springa där imorgon. Nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0