Det var vi, men du förrådde oss idag

080507 Onsdag

16:07
Ännu en dag som jag gått till skolan fastän jag mått skit. Ge mig penicillin!!!

Pratat en massa om hur Sverige styrs på s-blocket. Det känns ganska ointressant tycker jag.. Det enda som är kul är när vi ställer knäppa frågor, typ som om det är möjligt för ett kungabarn att bli kung eller drottning om han eller hon är mongolid. Eller vad som händer om prinsessan Madeleine skulle ingå partnerskap med en kvinna; skulle den kvinnan också vara prinsessa då? Och skulle hon få samma status som "den riktiga prinsessan"? Helt sjukt, men aah.

Gjorde mitt muntliga nationella på engelskan. Jag är sämst på det muntliga även fast jag är bra på att prata engelska. Men jag är sämst på att prata på svenska också.. Men Åsa avbröt mig, jag var sista att prata, eftersom vi hade så kort tid och hon redan visste vad jag kunde. Det kändes bra.

Jobbat lite matte också. Fått några frågetecken utredda i alla fall. Blir sista plugget med mamma ikväll, sedan tänker jag inte öppna en mattebok mer i mitt liv! Om jag klarar nationella vill säga.. Alltså, jag vill veeerkliiiigen inte få IG!

Efter matten skulle vi haft SKRIKA-möte, men vi ställde in av någon anledning. Skönt, jag orkade verkligen inte.

Åkte upp på stan och hämtade ut mitt pass. Det var en utländsk familj före mig i kön och de skulle ta passfoto på en bebis. Det var ju inte det lättaste, eftersom bebisen hela tiden blev distraherad av en massa andra saker, fastän mamman satt med en nalle vid kameran. Det hela tog väldigt lång tid, men som tur var så gick det fort för de andra.

Gick till Ali Baba och köpte lite godis som jag ska ha till nationella imorgon. Jag kommer inte att sitta i fyra timmar, nooo way! Om jag blir klar väldigt tidigt tänker jag skita i s-blocket. I alla fall om jag inte mår bättre. För idag har jag verkligen mått piss, haft ont i hela huvudet, i alla bihålor. Bläää!


19:31
Jag vill inte få IG imorgon, jag vill inte, vill inte, VILL INTE!!! Åh, hatar matten. Varför kan jag inte bara känna att det går skit och sen få IG, det är fan bättre än att tycka att det går bra och få IG.. Fuuuck! Jag är stört orolig inför imorgon. Det hela kommer verkligen att hänga på att de ställer rätt frågor. Nej, nu måste jag ner och plugga lite till.


20:54

Nu blir det fanimig inte mer plugg idag. Helst inte detta år heller. Bajs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0