Vem ser ett barn som låser in sig?

080505 Måndag

13:05
Sjukis, sjukis, inget ku. Gick i alla fall till skolan.

När jag gick till bussen fick jag en rejäl sommarlovskänsla á la barndomen. Det luktade hägg och körsbärsblommor. Häckarna som har såna där vita blommor såg ut som att de var pudrade med snö på långt håll. Det var så mysigt!

Gick på mattestugan en stund på morgonen. Matten känns ändå rätt okej, men grejen är ju den att jag har tyckt att det har gått bra på alla prov och sen fått IG ändå. Men fick nu i alla fall klart för mig att man inte behöver läsa om kursen i trean, utan bara tenta den. SKÖNT!

Hade extrasång. Kajsa skulle ha varit med, men hon kom inte. Skönt att ha själv. Körde Törnrosdalens frihetssång och jobbade lite med Pepita.. Snart terminsredovisning, det lär bli Man borde inte sova..

Förberedde oss inför läsförståelsen på engelskan. Höll på med ett och samma häfte hela lektionen. Det var ganska skönt, man satt och gjorde sitt i sin egen takt. Ska göra det nästa lektion också, jag är nästan klar, så det blir väl en hel del dötid då. Men det var baske mig inte så lätt, ens för mig..

Åt lunch i skolan och sen åkte jag hem. Fast först gick jag till Gina Tricot och bytte min klänning. På den på Träffpunkt fanns den inte i min storlek, men på den lilla fanns den, den enda i min storlek som var kvar. Gött!
Gick förbi Ica innan jag gick hemåt också, köpte en SOLO och en chipspåse. Jag som hade tänkt bli lite nyttig, men det går inte när man är hemma och är sjuk, hehe.

Har kollat klart på hela Sex and the City nu! Fan, jag vill ha meeeer! Längtar som en gnu tills i juni då filmen har premiär!!!


19:13
Sovit nu på eftermiddagen. Så himlans skönt.
Måste öva tills lunchkonserten imorgon. Som vanligt är det ingen som är taggad. Men jag tror det blir skapligt ändå. Bara jag kan sjunga och spela min lilla truddelutt så.


21:00
Har pluggat matte och kollat på Talang. Det går ändå rätt bra med matten tycker jag. Hoppas verkligen på G på nationella!
Snart ner och äta liet glass och kolla Scrubs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0