How in the world..

080503 Lördag

09:57
Vaknade självklart tidigt idag också. Hade ingen lust att gå upp så försökte somna om, men det gick inte.
Har istället städat lite grann på rummet. Syns nog inte, men har i alla fall dammsugit och plockat undan en del grejer. Grejen med mitt rum är ju den att det alltid ser stökigt ut eftersom jag har för mycket grejer och fäör lite förvaring. Hade ju tänkt göra om mitt rum, men nu så tror jag att det blir så att jag skiter i det eftersom vi förmodligen flyttar hemifrån snart. Känns då ganska onödigt att lägga pengar på mitt rum.

Ska jobba idag. Inte så pepp. Men man måste ju, och det är ju pengar. Pengar vill vi ju ha. YEAH!

Sjukt kort tid kvar till sommarlovet! OMG..
Har flera nationella kvar, har panik inför matten på torsdag. Borde verkligen komma igång och plugga nu. Drömde inatt att vi hade den på måndag istället för torsdag och att jag inte hade pluggat.. Huga! Vill verkligen inte få IG, jag vägrar att läsa matte B i trean.


19:16
Det kändes som att denna dag aldrig skulle ta slut. Jag ville bara gå och dö. Hatade mitt jobb idag, bara för att. Och så var jag sur för att jag trodde att Tommy dissade mig, fastän jag sagt att detta var vår enda chans innan nationella. Men han gjorde inte det, han ville att vi skulle gå på bio och ha mys. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0