Fernandito i Panama

080508 Torsdag

11:34
Var sjukt trött när jag vaknade imorse. Det är en enorm skillnad på att gå upp klockan 06:00 och 06:30. Tog 07:12-bussen till skolan. Rätt okej ändå, man hann värma upp med lite plugg. Så var det nationella matte B 08:00. Jag var sjukt nervös, men kände samtiigt att jag bara kunde göra mitt bästa, och att jorden inte går under om jag får IG. På det hela taget tycker jag att det gick ganska bra i alla fall, men som jag har sagt förut; jag har tyckt att båda proven jag fått IG på har gått bra, så detta är ingen garanti. Dock känns det lättare att få poäng på nationella, då man kan få lite halvpoäng om man är på rätt väg. Vi får väl se hur det går helt enkelt.

Åkte i alla fall hem efteråt. Tog 504:an, annars hade jag fått vänta en timma. Är så sjukt skönt ute, tog lite kort på fina växter. Mys. Ska till affären och köpa glass, och passa på att lägga på brevet till Yves Rocher. Sen ska jag sätta mig ute och bara softa. Man måste ta vara på soltimmarna.


16:14
Sån himla slappardag. Men det är väl så det ska vara när man är sjuki.
Ikväll blir det dock Marieberg och Lager157 med min babe, lite uppvärming inför imorgon om man så säger. Höhö. Maybe att jag åker hem till honom och sover. Vi får se.


17:01
Jag är rastlös. Vet inte varför. Och så är jag hungrig, fast ändå inte.
Jag saknar min baby, längtar tills jag får pussa honom, hihi.

Ge mig sommar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0