You raise me up to more than I can be

Söndagen den tjugosjätte augusti nollsju

Nollniotjugofyra:
Vaknade tidigt idag igen. Skönt att man gör det, då blir det inte jobbigt när man ska upp ännu tidigare när man ska till skolan..
Håller på att ladda upp Londonbilderna. Lär ta ett tag..
Om typ två minuter är första säsongen av Simple Life klar, då ska den brännas ut. Efter det är det första säsongen av Gilmore Girls som ska laddas ner, så att jag kan börja titta på säsong två.

Jobba idag igen då. Borde inte vara så mycket folk idag, det är liksom jättefint väder, men man vet aldrig. Får se om det blir lobbyn eller Nellys, spelar mig faktiskt ingen roll. Hoppas bara inte att vi är så många idag, vi var överflödiga igår.

Igår var det då konsert i Stadsparken. Micke spelade med Jeremias Session Band. Jag kan väl inte säga att jag tyckte att det var speciellt kul. De som sjöng var för tråkiga, men ibland kom det in någon annan nisse och sjöng och då var det jättebra. Hade uppskattat det mer om det varit bättre sångare, helt klart. Men man måste ju stötta familjen liksom. Det var jag, mamma, Pernilla & hennes pappa, Mats, Carina och Sanna.



Nittonfemtionio:
Var rätt mycket att göra idag. Skön dag i alla fall. Är största skabbet med finnar och grejer, JOBBETS FEL! Gah.
Har haft kräftmys med familjen, gottgott.
Ikväll ska jag kolla på Beck och äta godis. Och läsa min nya Veckorevyn. ^^
Jag har bestämt mig för att börja träna ordentligt nu igen. Imorgon ska jag gå till Haga och köpa ett årskort då jag får träna i alla grupper utom spinning och gratis simning. Götta. Ska gå på pilates och vattengymnmastik för det är åsnt jag behöver träna, alla småmuskler. Hade inte tänkt bli deffad direkt, men det är ju kul att göra något. Kanske att det blir bodybalance också, vi får se. Man kan ju alltid testa.
Imorgon måste jag verkligen sätta mig på körskolan och plugga. Tre dagar kvar till teoriprovet! Jag räknar med att jag kommer köra. Jag pluggar och pluggar men det verkar inte fastna. Men jag hoppas verkligen att jag klarar det så jag slipper det sen!



Tjugotvånollett:
Jag hade värsta tajmingen. Hade tänkt gå upp till datorn när det var nyheter i Beck, och precis när det blev paus så tog Veckorevyn sluit. Jag ba hell yeeeeah!
Ansiktsbehandling ikväll igen. Huga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0