Det verkar så lätt att bara stöta på

8/8-07, Onsdag

09:16 - Igår var det verkligen superlugnt på jobbet. Det satt som mest tio personer och åt samtidigt. Fast det var faktiskt ganska skönt att inte ha så mycket att tänka på, man kunde lalla runt och ta slappa lite. Blev en massa städning. Jag fixade torrförråden, personalrummet, omklädningsrummet, räckena, lamporna och alla stolar. Det var till och med såpass lugnt att både jag, Calle och Jessica kunde ha rast samtidigt. Dock så gick dagen gnska långsamt men det gör den å andra sidan jämt. Träffade CD och Pontus också.
Efter jobbet åkte jag hem till Tommy. Vi kollade på MTV hela kvällen. Sen somnade han ifrån mig när vi pussades och då blev jag skitsur, fastän jag vet att dte inte är hans fel egentligen. Satte mig vid datorn mitt i natten.

Idag är jag ledig igen. Skönt. Vet inte riktigt hur vädret är för i detta rum är det aldrig uppdragna rullgardiner men förut när jag var på toa tyckte jag mig se en glimt av blå himmel så det verkar vara skapligt väder idag igen. Hoppas det håller i sig. Fast inte när jag jobbar, då får det gärna vara lite sämre väder, fast i och för sig så jobbar jag bara helg nu så det är i alla fall kort tid.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Sitter och väntar på att Tommy ska komma hem från jobbet. Mysa lite med film och så. Jag vill ha mat. Har varken ätit frukost eller kvällsmat så min mage är skapligt tom.
Har sett nya schemat för i år. Det är nog inte riktigt färdigställt än men än så länge så ser det jäkligt bra ut. Slutar ganska tidigt varje dag förutom torsdagar när vi slutar med S-block. Usch. Men annars verkar det jättebra, jag har dubbelkollat med klasschemat och mitt shcmea verkar stämma i alla fall. Känns bra.
Nu är det inte långt kvar till London! Maaaah!



21:51 - Är hemma. Hade värsta flytet med bussen; åkte 20:05 från Nora, planerade att ta 504:an 20:45, men när jag steg av bussen kom 513 så jag tog den istället. Pappa hämtade mig vid E18.
Nu verkar det i alla fall som att vi har löst problemet med hemresan från Arlanda. Förhoppningsvis kommer Hannes att hämta oss, TACK!
Fick 500 kronor av gammis idag, tack<3. Det blir nog bensinpengar till Hannes. Tommy fick sockor av henne också, med extra garn ifall de skulle gå sönder. Hon är så söt. (: <3

Imorgon blir det städardag, speciellt om det inte är kanonväder. Helt sjukt så stökigt det är. Måste se efter vad jag ska ha för kläder med mig till London också. Måste ju typ packa nu redan..
Nu ska jag äta lite kvällsmat och gå och lägga mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0