I wanna run with the wild horses

Tisdagen den tjugoåttonde augusti nollsju

Sextonnollfem:
Det märks att det börjar bli höst. Imorse var det svinkallt och jag frös fast jag hade både långärmat och skinnjacka. Snart får man börja med vantar också, lite opepp sådär.

Teater imorse. Det känns som att vi har ESO igen för vi gör i stort sett samma saker. Men kul är det. Jag har insett att jag är otroligt stel. Kommer behöva stretcha upp mig lite, både inför teatern och för träningen.
Ensemble hade vi också. Höll på att dö när jag såg att vi var sexton pers på listan. Men tydligen så ska vi inte jobba som förra året utan nu är vi mer inriktade på huvud- och biinstrument. Håller åp att planerar inför en stor konsert vecka fyrtiosju. Känns kanon! Nu vet jag i alla fall att jag ska få sjunga. Dock inte vad men det spelar faktiskt mindre roll. Förhoppningsvis kanske jag kan få sjunga "Dream of me", det vore sjukt kul. Vi ska i alla fall ha tema "ett dygn". Vi får se hur det blir men det verkar kul. Nya läraren Patrik verkar riktigt schysst också förresten. Och så har vi Jonas.
Sen hade vi kulturhistorisk fördjupning med Björn och Janne. Det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde. Vi betygssatte musik hela lektionen. Rätt kul faktiskt.

Efter skolan åkte jag upp på körskolan och pluggade teori. Gick skapligt. Men det störde mig att det bara var idag som jag kom på att man kunde fylla i rätt svar när man rättade och då få godkänt på den delen. Jag har inte riktigt fattat systemet.. Men det känns i alla fall skapligt inför imorgon. Man får ju faktiskt ha 13 fel, och man får inte ens ha tio på mitt.. Jaja, vi får se. Jag dör inte om jag misslyckas, men jag bli själaglad om jag lyckas!


Förresten så har jag fått ny sånggrupp samt ny buddy på pianot. Jag, Ida Lindström och Kajsa Detlofson ska sjunga ihop på fredagmorgnar och jag och Lina ska ha piano efter det. (:



Tjugoetttrettiofyra:
Jag var sjuk trött förut så jag sov i tre timmar. Var väldigt nära att jag gick och la mig på riktigt också men jag ångrade mig.
Imorgon sk ajag till min älskling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0