Everything we said was true

Måndagen den tjugonde augusti nollsju

Elvatjugoett:
Sista dagen på sommarlovet för den här gången då. Gudars, vad det har gått fort!
Riktigt fint väder är det. Har dock inte riktigt tid att sola. Måste upp till biblioteket och lämna en massa böcker, sen in till stan för att gå på banken och så körlektion.Yeah.
Har ont i halsen, men vet inte om det beror på förkylning eller nåt annat. Får inte bli sjuk nu, FÅR INTE!


Tjugotolv:
Var på biblioteket och lämnade tillbaka säkert tjugo böcker. Fyllde hela cykelkorgen och den andra korgen på cykeln. Konstigt nog blev det inte tyngre att cykla för det.
Stoppade i mig lite nudlar innan jag gick till busshållsplatsen. Kändes konstigt att stå där. Var ju flera månader sedan sist. Min gamla musiklärare Patrik Ehlert stod bredvid mig. Lika skabbig som alltid (nejmen, så säger man inte..). Åkte förbi Vasa, försökte få syn på Marcus men misslyckades. Tänk att han började sjuan idag..
När jag gick av vid konserthuset tänkte jag att va kul om Tommy kunde komma nu. Och tänka sig, visst mötte jag honom i backen! Jag blev så glad, stod och kramade om honom hur länge som helst och då kändes allt bra igen. Han följde med mig till banken. Som tur var så fanns inte kontonumret som min lön blivit insatt på så då var det bara till att åka till Restaurangtorget och be dem sätta in pengarna igen efetrsom de borde ha slussats tillbaka.
Lämnade Tommy vid bussen och tog sen trettioettan ut till Marieberg. Träffade Sabina, satt och pratade länge.
Köpte mig en cola av Kristin, sen fick jag tag på Hanni. Han kunde tyvärr inte fixa med min lön men jag skulle åka dit imorgon för då jobbar Jakob så jag får väl göra det då.
Åkte tillbaka till stan, missade bussen med två sekunder. Men hade min bok så det gjorde inget. Gick på H&M. Köpte ett svart långt linne och ett par rutiga skor, mer skotskrutiga än mina andra.
Sen var det körlektion. Körde lite på Aspholmen, sen öster och väster. Gick bra. Har bokat halka nu.
Har svinigt ont i halsen. Kommer nog bli en rejäl sjukomgång men jag tänker då inte vara hemma från skolan första veckan. No way.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0