So screwed

Måndagen den tjugosjunde augusti nollsju

Artonochtolv:
Ny vecka igen. Hurra. Klassrådet var lika värdelöst som vanligt. Ska flyttas till onsdag eftermiddag istället. Vet inte om det är bättre eller ej. Fick i alla fall nya busskort.
Blev ingen sång för Caroline kom inte. Det verkar som att lektionen är flyttad och att jag ska ha med Martina och Kajsa. Blir nog bra.
Engelskan var lång idag men den gick riktigt fort. Weird.
Gick promenad på idrotten, snackade mat och löpning med Gustav. (:
Sen var det dags för teater. Åh, det är så kuuuul! Verkar vara en riktigt skön grupp, alla pratade som om de känt varandra länge, så himla skönt. Vi ska förmodligen bara ha teater på måndagar, från halv tre till tjugo över fem, och istället skippa tisdagsmorgnarna. Blir bra det.

Har fixat årskort på Haga idag. Ska gå på pilates och vattenträning, samt simma. Wei. Känns skönt att komma igång med träningen igen. Borde egentligen sätta igång och simma redan imorgon men jag känner att jag behöver använda tiden till att plugga på körskolan. Den har ju bara öppet till fem den här veckan. Hann bara sitta en kvart idag. Kommer fan inte klara provet på onsdag. Tyvärr. Men man kan ju hoppas. Ska råplugga tills dess i alla fall. Käka lite godis och sådär. Får se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0