Om din lögn består

070419, torsdag

09:38 - Jag må vara den klantigate och mest tankspridda människan på denna jord. Detta är tredje gången denna vecka som jag har försovit mig på grund av att jag ställt klockan på fel tid. Nu får jag fan ta och ge mig. De andra dagarna har jag visserligen kommit i tid, men idag missar jag faktiskt den enda lektionen jag har på hela dagen. Okej, det var bara gemensam sång men jag ville fan gå på det. Men men, det var väl lika bra att jag var hemma idag så jag orkar påskspelet ikväll. Ska bara slappa och äta upp det sista av mitt godis, hehe.


12:46 - Har varit ute och gått. Var skönt, det regnade i alla fall inte. Ska försöka vara lite nyttig igen så jag försöker gå en ganska lång bit varje dag. Ska försöka sluta äta så mycket sötsaker och att träna lite styrka också, men vi får väl se hur det går, haha. Jag är största godisråttan på denna jord. :P
Har varit duktig och tvättat idag också. Bara mina kläder i och för sig men ska man få rena kläder i det här huset får man fixa det själv.
Har ätit nu, är så jävla mätt men underbart gott var det. Same old same.
Ska städa sen, om jag orkar..


15:36 - Yeah, jaghar varit duktig och dammsugit mitt rum och städat på toaletten. Bör bli guldstjräna där. Låg och läste för en stund sen och försökte proppa i mig det godiset som jag köpte på Ålandskryssningen, vilket resulterade i att jag åt så mycket att jag bara kände att jag måste spy. Så det gjorde jag och nu ser jag ut som en tvättbjörn runt ögonen. Men vafan, ganska bra att jag spydde ändå så slappa jag det där godiset, haha.
Snart bör man väl äta någon ordentlig mat innan påskspelet. Ska köra igenom hela spelet en gång och sen är det genrep inför publik. Nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0