Valborg

070430, måndag

11:22 - Igår åkte jag, mamma och Tommy till Zinkgruvan för att fira Therese som nyligen fyllde 19. Var ganska mysigt, jag har en trevlig släkt. Efter en massa fika blev det lite tråkigt, så jag, Tommy, Tess, Sanna och Carro spelade kort. Tommy fattade ingenting, haha. Sen åkte vi hemåt. Vi höll på att krocka med några ungdomar som körde på fel sida vägen. Jag hann som tur var aldrig bli rädd men det hade ju kunnat sluta illa. 
När vi kom hem gick jag och Tommy hem till Anna. Tommy hann väl i och för sig bara vara där i typ tjugo minuter men ändå. Lämpade av honom på bussen och så gick vi flickor till affären och köpte choklad och sen hem och kollade på film och åt Less fatchips som Janne och Peter hade köpt åt oss. Kollade lite på Kopps och sen kom Janne och påminde oss om att det var Wallander så då kollade vi på den istället och kollade på Kopps i pauserna. Gick hem efter filmen. Tycker inte om att gå själv på kvällen så jag ringde till Tommy för lite sällskap. Kollade lite på Freaky Friday och sen somnade jag.

Gick upp halv elva idag. Kändes skönt att jag sov skapligt länge idag i alla fall för jag har inget för mig idag så jag kunde likväl sova bort hela dagen. Händer verkligen inte ett piss idag. Tommy överger mig för krogen, Anna överger mig för Johannes och jag har ingen lust att åka på fest nånstans borta i Tjottahejti. Så det blir till att vara hemma idag. Men det kan ju vara ganska skönt det med. Mamma och pappa hade bjudit över Pecka och Chatarina ikväll men Pecka var tydligen sjuk så det blev inget med det heller. Blir helt enkelt familjekväll. Gå upp till brasan, grilla lite och spela spel. Kan ju faktiskt vara kul det också.




15:41 - Herregud, mamma och jag och Dessie var ute och gick i två timmar idag. Fast det var skönt. Gick till nån och hämtade nåt grejs till mamma. De hade en jättesöt chihuaua, vill ha. Skulle gå nån väg i skogen men hamna helt fel. Gick kanske tjugo minuter i skogen och kom ut på en väg som var typ tio meter bort från där vi börjat, haha. Sen gick vi till Tant Grön och kollade på blommor och så var det massa massa söta får där. Världens gulligaste.

Nu ska jag fixa lite att ätas för jag är fett hungrig. Allt är fett nu för tiden, haha. Yeah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0