It'll be in my own time

070417, tisdag

11:25 - Min mobil la av inatt så den ringde aldrig imorse.  Fick lite lätt panik men som tur var så vaknade jag bara fem minuter efter att jag skulle ha gått upp så det vart ju bra ändå. 
Har haft s-block, som tur varbara i två timmar. Brukar ju vara tre och en halv annars.. 
Nu sitter jag på ljudteknik, har gjort färdigt min låt. Känns skönt att ha det gjort. Skulle egentligen till Länsmuséet men tar det imorgon innan jag börjar istället, de har ju ändå ingen koll på vem som ska dit när och sådär. 
Ikväll är det rep med alla i påskspelet, ska bli intressant. Måste plugga på min text! Har knappt läst igenom den ens, ajdå. Ooops. Men sen på kvällen vid halv elva kommer Tommy hem till mig och sover, wei. Vi börjar båda sent imorgon så det passade bra ändå. Vi får väl åka med 11:13-bussen, ganska lagom för då hinner jag ju till muséet innan jag börjar eftersom jag börjar typ ett. Fett nice i alla fall. 


13:36 - Hemma nu. Orkade inte vänta på 16 idag heller så återigen gick jag upp till stan. Tar ungefär en halvtimme. Skönt var det, trots att det inte direkt är fint väder idag.
Har ätit mig mätt nu, som vanligt kycklingfilé och klyftpotatis. I like very much. Det är bra för det är ju nyttigt också. I think.
Ska lägga mig i badet nu en stund och sen sova tror jag. Är så skönt med en liten tupplur mitt på dagen. Så ska jag försöka dammsuga lite och så, men vi får se. Hihi. Bye bye.

17:31 - Herrejävlar, jag sov i två och en halv timma. Ställde klockan på fem utifall att och det var ju tur det eftersom jag vaknade av den. Vart lite chockad. Men det var skönt. Har fått i mig lite yoghurt och müsli men måste nog äta nåt mer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0