Nära skjuter ingen hare

070409, måndag

10:19 -
Jäkla skit, det gick åt helvete igår. Men, jaja, bättre lycka nästa gång kanske.
Ville seriöst bara lägga mig ner och dö imorse när jag upptäckte att det låg massa snö utanför fönstret. Fyfaaan. Jag vill inte ha mer snö nu. Men det försvinner väl om ett par dagar. Ska i alla fall vara jättefint väder onsdag till fredag, visserligen inte så varmt onsdag, torsdag men på fredag skulle det bli sjutton grader, det är ju inga fel.

20:37 - Nu är min älskling borta och jag vet inte när jag får se honom igen. Känns tragiskt fastän jag varit med honom hur mycket som helst den senaste tiden. Anyways.
Varit duktig idag; tvättat, diskat, slängt sopor, städat, varit social med familjen samt övat med kören. Hatar kyrkokören, de är så sega och så är det typ ingen som kan sjunga. Till och med prova-på-kören är bättre, där är det i alla fall roliga människor. Ska ha konsert med dem imorgon på Frälsningsarmén, vetefan hur det ska gå. Ska sjunga solo igen, samma som förra gången men kan typ inga av de andra låtarna, jag måste banne mig öva. Eller, mja, det kanske kommer imorgon när vi övar, annars är jag så jävla körd. Men bara jag kan mitt solo så är det väl ingen katastrof. Mamma ska kolla också, alltid kul med lite respons från någon som kan något om musik. Skönt att ha en extra dag ledigt imorgon, nu när jag inte har varit själv på hur länge som helst. Ska typ bara slappa och sådär, typ städa och tvätta lite igen. Ja, så får det bli. 

21:48 - Längesen jag hade såhär tråkigt. Ingen inne på msn, ingen inne på lunar (som om jag orkar häcka där?) och inget att se på tv. Försökte spela lite skitgubbe med mig själv förut men det var inget kul så jag gav upp. Spelat lite med Marcus i alla fall och kollat lite grann på Two and a half men. Men fan, trååååk. Blir väl inte bättre imorrn heller, men aah. Ger upp nu och går och lägger mig. Eller förresten, först ska jag spela lite keyboard och sen ska jag göra mackor och sen gå och sova. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0