Ingen har större kärlek än den som ger sitt liv för en vän

070411, onsdag

11:42 -
Skoldag igen. Var rätt pigg imorse faktiskt, men inte så konstigt egentligen, har gått upp drygt en timma senare i vanliga fall bara så..
Bussen var helt cp, vi fick stanna typ femton gånger för att starta om den. Så gick den lite trögt typ hundra meter och sen fick vi börja om igen, men vi kom på något otroligt vis bara tio minuter senare än vanligt och då var det fortfarande en kvart kvar tills skolan började så det gjorde ju ingenting.
Kör hela dagen idag. Och imorrn, och på fredag och på lördag och söndag. Mah. Men det är ju kul, I love to sing. Men lite drygt blir det efter ett tag och så är jag dyngförkyld och på väg att bli sjuk så jag blir ju lite trött och okoncentrerad, men roligt har vi i alla fall. Fick jättegod mat idag; kycklingwok (som typ dryper av fett men ändå) och pastaskruvar, my favourite. Jag äter tamejfan bara kyckling nuförtiden, men det är ju himla goptt och så är det dessutom nyttigt. Way to go girl!
I eftermiddag ska jag hem till min bebis. (: <3 Har inte varit i Nora på typ en och en halv vecka men det har liksom inte passat att åka dit så stackars Tommy har fått bo hemma hos mig istället. Men i eftermiddag åker jag dit, hjälper honom lite med projektarbetet och så sover jag kvar, mysigt värre.
Imorgon blir det ju kör hela dagen igen och så har jag rep med påskspelet på kvällen. Blir en tuff dag, men det är ju rätt kul så man ska väl inte klaga.
Fredag är det konserter hela dagen, lördag likaså plus att jag har rep med påskspelet på förmiddagen och på söndag är det konsert med Längbro. Blir jävligt tufft i veckan måste jag säga.. Men, tja, det är ju jag själv som valt så. What the hell. På söndag firar jag och älsklingen fem månader också, hoppas att vi kan träffas en stund åtminstone. (: <3<3<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0