Be understanding

080708 Tisdag

11:20
Blah, fullt upp hela helgen.

I lördags behövde jag bara jobba två timmar. Jag lyckades nämnligen få Hanni att gå med på att skicka hem mig eftersom jag inte mådde bra.
Åkte direkt hem till Tommy, vilade upp mig lite där, och sen bar det av till Uskavi och farmor Nylens stuga. Var hur mysigt som helst. Det var Tommys familj, farmor med sambo, två farbröder plus en flickvän, en farfar samt två nakenkatter. Sjukt god mat, grillat med tzatsiki och potatissallad. Alla åt mer än de egentligen orkade. Vi hade "tur" med vädret; det smådroppade bara ibland, vi klarade oss från riktigt regn. Var faktiskt jättemysigt och vi satnnade till halv ett.

I söndags var det dags att jobba igen. Var sjukt mycket att göra. Det blir liksom inte bättre av att vi hade två stycken som inte riktigt gjorde sitt jobb. I alla fall inte effektivt. Var sjukt stressigt och det var flera stycken som inte fick den rast de skulle ha, själv fick jag rast halv fem. Då var jag så gott som död.
När jag äntligen kom hem väntade min baby på mig där. Vi lagade tacos och kollade på the Happening. Den var inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara..


Igår tog vi Swebus till Stockholm för en härlig dags shopping. Det regnade, men det gjorde ju ingenting eftersom vi mest var inomhus. Jag hade bestämt mig för att inte snåla, utan verkligen köpa det jag ville ha, och det gjorde jag verkligen. Blev en riktigt lyckad shopping. Tommy är också nöjd. Han fick sig riktigt nyttiga plagg som jeans och höstjacka.
Vi lunchade på vårt stammisställe, Kofi. För gott.
Mina inköp slutade i alla fall i;
- 2 x randig långärmad tröja (en blå och en svart), H&M
- Blå kjol med blommor, H&M
- 2 par örhängen, H&M
- Blå chinos, BikBok
- Rosa keds, Din Sko
- Svarta shorts, Gina Tricot
- 3 pocketböcker, Pocket Shop
När vi kom fram till Örebro köpte vi pizza på Wictoriagrillen och åkte sen hem och käkade och kollade på Dumpad. Inte heller den var särskilt bra, tyvärr.

Idag blir det väl mest en softisdag. Sista dagen som jag och älsk är hemma själva. Mamma och pappa kommer visserligen inte hem förrän på fredag, men imorgon börjar vi jobba igen.
Vi får se vad som händer. Antingen är vi bara hemma och myser, eller så går vi nog på bio. Det blir mys i vilket fall som helst.


22:32
Man kan verkligen säga att det blev softardag. Vi hade grymt tråk, Tommy satt vid datorn hela eftermiddagen, och jag däckade i sängen igen. Måste vara sviterna efter att ha jobbat med infektion i kroppen. Sen kollade vi på the Ruins, och så bestämde vi oss för att gå på bio på kvällen. Narnia; Prins Caspian blev det. Väldigt bra.
Sen skjutsade jag hem min babe, bara för att jag ville.

Nu ska jag kolla på lovely Friends och käka lovelylovely glass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0