Sommarnatt

080703 Torsdag

11:58
Change of plans, again. Blidde inget bad med Karin idag. Har därför bestämt mig för att hålla mig till den ursprungliga planen; shopping. Ensam. Skööönt.

Jag har en galet stor spindel i diskhon. Undrar hur länge han tänker stanna där. Han är superläskig.


15:47
Det är hot hot hot.

Jag tror jag lyckades bakca på en bil förut. Jag vet inte säkert, men hjälp vad rädd jag blev. Jag trodde bilen förföljde mig och allt, gaah. Men jag såg då inget märke på min bil, så det borde inte ha blitt nåt på hans heller. Om jag nu råkade nudda. Jaja, läskigt var det i alla fall.

Anywho, min shopping blev väl ganska lyckad i alla fall. Rea-body i svart och vitt, samt gröna satinshorts från Gina Tricot, och så ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga, mascara plus flipflops på H&M. I guess that's okay.

Jag vill så gärna gå på Sex and the City ikväll. Men det är ju banne mig ingen hemma att kolla på den med. Funderar på att gå och kolla på den själv. Men är man inte lite mobbad då? Okej att gå på stan själv, men bio? Jaghar inte gjort det sen jag var ganska liten.. Men vafan, detta är liksom en independentdag. Fast jag vet inte. Jag orkar nog inte. Och förresten ville Anna gå på den med mig, men hon är ju inte hemma. Men hon kommer väl nån gång. Ja, jag får väl sitta hemma och kolla på Vänner istället.


16:23
Den äckliga spindeln jag nämnde förut hade suttit på samma plats från att jag åkte förut, och tills jag kom hem. Stackarn. Men fy alltså, den var enorm. Jag är inte sådär jätterädd för spindlar, även om jag tycker att de är obehagliga. Men denna var riktigt äcklig. Jag var ju tvungen att få honom bort från diskhon, annars skulle jag jku inte kunna diska. Det lilla äcklet hade väl ramlat ner där på nåt vis, för han fick inget fäste så han kudne ta sig upp. Jag fick till slut upp honom med en stor slev, och sen pilade han iväg bakom brödlådan. Hoppas jag slipper se honom igen..


17:39
Jag som alltid är superhungrig har idag inte ens ätit lunch. Åt några rostade mackor till frukost vid halv tolv, och åt ingenting tills för en kvart sedan. Jag har inte ens känt mig hungrig. En sån sensation! Mammas magtabletter verkar ha fungerat. Borde gå till läkaren och få ut eget recept.


18:41
Yay, jag har hittat en massa karaokemusik! Till och med en massa Disney, det är ju jättekul! Nu ska här sjungas. Wei.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ha en bra dag :)

2008-07-03 @ 12:02:40
URL: http://wlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0