Words in a dirty papercup

080729 Tisdag

09:43
Jag kände på mig redan igårkväll att jag skulle ha svårt att somna. Och visst. Läste lite VeckoRevyn, inget trött. Sms:ade med Tommy i säkert en halvtimma, inget trött. Kollade ett avsnitt Vänner, inget trött. I normala fall hade jag försökt somna till ett avsnitt, men det började åska och blixtra, så det var ju bara att dra ur kontakten. Och inte kunde jag fortsätta läsa då heller, fick dra ur även lampans kontakt. Lyssnade lite på Martina Haag och tittade ut på blixtrarna. De syns väldigt bra från sängen.
Somnade till sist i alla fall. Drömde en del kul, och en hel del mindre kul. Fy farao. Jag vaknade av att jag i drömmen störtgrät.

Nu ska jag lägga mig i badet och läsa lite bok. Mysmys. Sen blir det stan och shopping i min nya snygga klänning!


11:34
Nu blev det i alla fall bestämt att åtminstone jag och Sofie ska träffas i stan klockan ett för att ha PA-möte. Förmodligen sätter vi oss på ett fik, eller möjligen ett lunchhak för att diskutera lite om treans projektarbete. Det enda vi vet hittills är att vi ska hålla till på Alléskolan och jobba med deras särskola. Jag tror det kommer bli kul.


11:59
Jag känner mig redo och på G. Jag känner att det är en bra dag, trots omväxlande väder. Gud förbjude att det spöregnar så hela jag blir genomskinlig. Riktigt så exhibitionistisk är jag inte..
Har packat alla grejer som ska med in till stan. Betydligt mindre grejer i nya väskan än i gamla. Inte så konstigt, eftersom den nya är mycket mindre.
Detta finns nu för tiden i väskan;
- Plånbok
- Telefon
- Nycklar
- Tamponger
- Filofax
- Penna
- Pocketbok
- Flaska
- Vaselin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0