What can I say?

080715 Tisdag

12:08
Igår var det en hård dag på jobbet. Det må jag säga. Började redan klockan elva. Det var lugnt som tusan, men sen på eftermiddagen blev det drag. Det blev rätt stressigt eftersom jag hade ansvar både för lobbyn och disken, och så fick jag rycka in på Nellys när det var kö. Jag hade work up over my ears, so to speak. Men det var bra för då gick dagen fort i alla fall. Riktigt värt att ha två halvtimmarsraster också. Det gjorde ju att mer tid gick liksom.

På kvällen lekte jag med bubbi. Vi kollade på Vänner och hade mys. Mysmys.

Idag har jag varit hos tandläkaren. De lagade två hål. Det var inget skönt, hate tandläkare. Jag är fortfarande helt bedövad på vänstra sidan. Fast det börjar väl släppa..

Är i Nora nu, vi är kattvakt. VI ska laga mat och lite sådär.

Ikväll blir det mys i stan. Först blir det La Baguette och sen ska vi äntligen kolla på Sex and the City! Så himla taggad.

Efteråt åker Tommy hem till sig, och jag fortsätter till Pitchers där Micke ska spela. Man kanske kan ta sig en drink eller tre. Mumma.

Imorgon är det födelsedag. Jag har fortfarande inte önskat mig nånting så det ska bli väldigt spännande att se vad som bjuds. Men jag vill inte ha nåt på förmiddagen, eftersom jag ska jobba klockan elva. Vill ju ha min sovmorgon. Blir födelsedagsmiddag istället. Har inte kommit på någon middag heller för den delen. Nåt gott blir det väl alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0