In the heat of the night

080713 Söndag

15:07
Idag sov jag länge, och det var superskönt.

Mamma och jag åkte till Marieberg. Jag bokade klipptid, lördag 11:00. Jag kommer bli finis.
Vi handlade mat på Willys. Jag tycker om att storhandla. Speciellt i billiga affärer, då känner man att man kan unna sig saker som man annars kanske inte köper. Bara för att det är så billigt liksom.

Innan vi åkte hem åkte hem körde vi förbi Petra och hämtade Oriflamegrejer. Det är skoj när man inte kommer ihåg vad man beställt.. Hihi.

Idag ska jag ägna mig åt städning. Mitt rum är ett kaos. Det jobbigaste är att det inte ser fint ut ens när det är nystädat. det gillas inte. Det är liksom så rörigt och omatchat, och inte på ett bra sätt. Vi får hoppas på flytt snart, eller nåt.

Jacob ringde förut. Jag fick panik och trodde jag skulle jobba idag, ville inte det. Inte då när jag redan var på väg för en eftermiddag med mami. Men han ville att jag skulle jobba imorgon. Det får väl vara okej. Jag skulle egentligen vara med min babe då, men man måste ju jobba. Ska börja klockan elva, vilket betyder öppning, vilket också betyder två halvtimmars rast. Det gillas. Fast det är lite synd att man får rasterna så tidigt, dagen blir så lång. Men ja.

Vet inte vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Av mamma och pappa alltså. Av släkten får man pengar eller presentkort, eller eventuellt flytta-hemifrån-grejer. Men av mamma och pappa? Jag önskar mig liksom inget speciellt. Och jag får hellre en massa smågrejer än något dyrt. Vi får väl se. Då kan man ju verkligen säga att det blir en överraskning. 


15:57
Det är konstigt att jag tycker om majskolvar, men inte vanlig majs. Visst är det? Men det är väl det smälta smöret och saltet som gör sitt till, men ändå.

Jag drar mig för att börja städa. Jag har ingen lust. Jag är trött i huvudet. Och det känns lönlöst när man städar utan vidare synliga resultat..


19:49
Jag har varit grymt trött på eftermiddagen, don't know why. Har inte velat sova heller, eftersom jag borde lägga mig skapligt tidigt ikväll. Men jag kunde inte hålla mig till slut. Sov i ungefär en timme, men det kändes som hela natten. Man blir grymt mosig av att sova på dagen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0