Stars may collide

080731 Torsdag

16:34
Idag var jag och mamma återigen i Hallsberg och övade med Johan. Det gick väl ganska bra måste jag säga. Hoppas det kommer låta okej på bröllopet i alla fall.

Vi blev klara tidigare än väntat, så vi gick iväg och käkade lite. Jag åt en kycklingsallad, men jag lyckades bara få i mig en fjärdedel, sen var jag mätt. Jag blir fortare mätt nuförtiden..
Sen tog vi en kort sväng in på Marieberg, mamma ville köpa regnställ till Marcus. Som om han skulle använda det..

Mamma hade tid på vårdcentralen. Jag hade tänkt kolla lite på biblioteket så länge, men det var såklart stängt.
Efteråt åkte vi till Willys och handlade mat.

Nu är jag fruktansvärt trött. Det är väl trötthet efter jobbet som kommer efter en. Jag är verkligen helt slut, både i kroppen, men framförallt, i huvudet. Jag orkar knappt tänka.. Jävla jobb.


18:10
Fortfarande trött, men känns lite bättre efter att ha legat framför tv:n ett tag. Blir nog lite piggare efter maten sen.
Även om jag är trött ska jag ge mig ut och springa. Jag hinner ju fasen aldrig annars. Jag kanske inte orkar springa så långt, men det är, som jag alltid säger, bra bara jag ger mig ut en stund. Frisk luft och motion har väl aldrig skadat.

På lördag ska jag börja redan klockan tio. Det betyder att jag mestadels kommer att stå på Jacobs. Förhoppningsvis får jag stå där hela dagen, vill inte ha Nellys! Det är så himla mycket skönare på Jacobs. Där behöver man inte stressa på samma sätt. Det går så mycket snabbare att hjälpa en kund med fika än mat. Vore himla skönt om jag kunde få börja stå där mer. Öppnar klockan tio då också, förhoppningsvis får jag gå hem tidigare. Men det kan man ju aldrig veta.


19:05
Det börjar närma sig joggingtur. Fint väder, hoppas det inte blir för varmt bara. Ska ladda upp med lite vatten.
Egentligen är det allrs skönast att springa när det duggregnar. Det ska inte åska, det känns inte helt okej, men lite regn skadar ingen. För det mesta får man vara själv i spåret då också. Inte för att jag har mött nån hittills ens när det är fint väder, men ändå. Men det är liksom behagligt i luften, och man känner sig inte lika äcklig, eftersom svetten blandas ut med vattnet, hehe.


19:58
Bidde bara ett varv idag. Kanske lika bra, eftersom jag inte känt mig helt hundra senaste veckan. Var nog lite för trött idag också, och fortfarande lite för varmt, åskvarmt.

Ska nu lägga mig i badet och läsa lite Denise Rudberg.


20:26
För trött. Sova tidigt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0