You never really know when everything's about to change

081022 Onsdag

18:23
Idag blev det kort dag. Var på Blåmesen och sjöng med barnen, sen var skolan slut. Hade tydligen ingen ensemble, men det hade jag inte koll på så jag gick runt och muppade i skolan en extra halvtimma. Morr. Och jag missade självklart 16 med två minuter, och då orkade jag inte vänta en halvtimma till så jag gick upp mot stan. Var dock inget peppad, så när jag insåg att det bara var ett fåtal minuter kvar tills sjuan skulle åka förbi Vasa tog jag bussen till järntorget. I och för sig hann 14 komma först, men ändå.

Lekt med Jennifer och Melvin idag, alltid lika mys. Vi började dagen med att gå till vårdcentralen där jag fick agera barnvakt, för mys. Sen gick vi och käkade på Lokus, och Melvin sov för en gångs skull. Sen gick vi och köpte gotti och gick hem och kollade på "Säg att du älskar mig", hemsk film med usla skåidar, men jag menar hemsk som något bra, den berör. Sen blev det dags att åka hem.

Kvällen tillägnas nationella svenska B. Har skrvit klart mitt "tal", men måste öva. Känner mig inte nöjd, känns till och med lite tveksamt om det blir godkänt, men nu orkar jag inte mer så det får bli som det blir. Bara jag nämner "intryck" ibland borde det väl gå vägen.
Skall också färga mitt hår, yay.


21:15
Det har gått bra, både med håret och med nationella. Känns faktiskt helt okej inför imorgon, men jag kan väl inte påstå att jag längtar direkt. Men man måste ju, så vad göra.

Jag har fått någon konstig avi från ABC-gruppen. Jag har inte beställt nån mössa? Och inget annat heller för den delen. Mysko. Får hämta ut paketet imorgon och reda ut mysteriet.

Nu blir det sovas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0