Shut up, and drive

081021 Tisdag

09:17
Kunde inte somna igår. I alla fall inte lika lätt som annars. men eftersom jag kollade på lovely Gossipgirl så spelade det ingen roll.

Haft psykologiprov. Det gick inte sådär toppenbra direkt, men klart godkänt i alla fall. Det får man väl vara nöjd med. Eftersom jag var klar redan efter 45 minuter och lektionen är 2 h 30 min, så har jag nu fetinghåltmma till klockan elva. Ska utnyttja tiden till att plugga och lite sådär. Förmodligen blir det en promenix i regnet också, man ska ju röra på sig varje dag.

Sen blir det redovisning om fossila bränslen på naturkunskapen. Blir väl okej ändå, ska ju bara redovisa för fyra personer, och känns inte direkt som en pluggrupp heller, så aah. 

På håltimman ska jag gå och klippa mig på Haga. Det behövs verkligen. Ska väl mest bara toppa, men imorgon blir det färgning, hemma dock. Tillbaka till det bruna håret, I like it the brunette way. Tror det blir bra.
 
Efter skolan ska jag sen upp på stan och käka med min babe, eftersom jag inte hinner hem och äta. Vi ska sen på bio, Step brothers, det ska bli kul. Vi är verkligen bionördar, har gått på bio hur mycket som helst i år. Fast det är ju billigt, så why not? Kanske därför vi är typ världens bästa par också, hehe?

Nepp, back to business.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0