It's not over

070523, onsdag

10:49 - Jahaja. Tommy tyckte att vi skulle ha sovmorgon idag också så jag missade idrotten igen. Jävla skit, jag som måste gå på den. Men jag har sjukanmält mig i alla fall.. Är väl inte direkt något ljug för jag är förkyld med huvudvärk och allt sånt men jag hade faktiskt tänkt vara med idag. Ska i alla fall ut och cykla en bra bit snart och så ska jag gräva i eftermiddag. Men ska äta lite nu, har inte ätit frukost än. Och så ska jag på massage i eftermiddag och sen kommer bebis. (: <3

12:37 - Fy farao, det var riktigt jobbigt att cykla idag. Riktigt fint väder men det blåste asmycket även fast det inte syns så mycket i träden.. Hade grymt motstånd, fick trampa i nedförsbacke. Usch. Blev inte så jättelångt idag, typ Lannafors - Arvaby - Lanna - Vintrosa. Men var mer än en mil i alla fall. Skulle blivit betydligt längre men det vart så himla jobbigt med blåsten så detta blev väl lika mycket träning som en extramil i vindstilla.
Funderar starkt på att lägga mig ute och sola lite senare. Måste ju som sagt grunda till semestern. Det är sjukt kort kvar! :O

16:24 - Var inte ett dugg skönt med massage. Gjorde ännu ondare än förra gången.. Men nu är jag förhoppningsvis bra i axlarna i alla fall och det är ju det som är det viktiga.
Väntar på att Tommy ska komma nu och sen ska vi ut och gräva lite. Orka.
Hade tänkt cykla till och från skolan imorgon men det ska tydligen blåsa jättemycket och då är det helt värdelöst att cykla på Tysslingevägen så jag skiter i det. Tar mig en joggingtur istället. Skulle ju joggat idag men cyklade istället så det går ju jämnt upp.
Ska leka med Anna imorgon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0