Muntergökar

070531, torsdag

19:31 - Jaa, det var ju inte så muntert i stan igår. Åkte hem till Karin och direkt när jag kom dit så åkte jag, Karin och Jennifer till McDonald's. Jag var pank så jag köpte inget men de orkade inte sina grejer så jag fick äta mig mätt ändå, haha. Sen åkte vi hem till Esa och hämtade kläder. Den dumma ungen ska till Mallorca med Marie på söndag, jagvillockså. När vi kom tillbaka kom Emma också. Satt mest och degade. Sen åkte Jennifer hem och då gick jag, Karin och Emma till Sören och hämtade pengar och så köpte Karin kontantkort.
Vid sextiden gick jag till resecentrum och mötte Tommy. Vi gick upp på stan och när vi kom förbi Stora Hotellet var det massa Risbergska-elever där som skulle gå på bal. Lyckostar. Träffade Andreas. Han skulle inte gå med Carro på bal. Mötte Maria och Linn också. Jag och Tommy gick och köpte godis och en bok och sen gick vi itll biblioteket och jag lånade en massa notböcker. Sen åkte vi hem och tjockade och kollade på Hostel 2.

Idag åkte vi in till stan med 12:18-bussen. Tommy åkte till sin skola och lämnade sin dator och jag gick på Emmas rättegång. Det är riktigt intressant med rättegång. Tror att Sandra åker dit rätt rejält..
Efter rättegången gick jag och Tommy till Clas Ohlson och köpte batterier och sen gick vi och fikade lite snabbt på bokcafét. Mysmys. Sen skulle vi åka hem men när vi var i Adolfsberg kom jag på att jag ville köpa skor så jag ringde mamma och så åkte vi till Marieberg och jag fick mina skor. Träffade Karin och Jennifer också. Ikväll blir det bara mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0