Så skönt

070510, torsdag

12:19 - I tisdags var Tommy med mig på sången för han slutade tidigt. Han tyckte nog att det var ganska tråkigt, haha.
   Sen bestämde vi oss för att kolla in den nya butiken på Aspholmen, Lager 157. Vi gick hela vägen dit från skolan bara för att se att det var stängt. Jäkla skit. Var tydligen bara öppet onsdag till söndag. Så fick vi vänta länge på bussen tillbaka till stan.
   När vi kommit upp på stan gick vi runt och kollade efter kostym till Tommys student. Vi gick in på alla möjliga ställen men det var inte förrän jag lite sådär på skämt sa att vi skulle gå in på Strandbergs som vi faktiskt hittade nåt vi ville ha. Det var som med Tommys skinnjacka, han var jättenegativ till att gå in i den affären också men så hittade han den perfekta jackan i alla fall. Jag mobbar honom fortfarande för det. Vi hittade i alla fall kavaj och skjotra där (i och för sig fick vi byta skjortan för att vi upptäckte att det var en kortärmad när vi kom hem, men ändå). Sen blev det en snygg svartvit slips på MQ. Skor blev det tyvärr inga men det ska vi kolla på i Göteborg. Men vi köpte i alla fall tofflor på Stadium..
   När vi handlat klart åkte vi till Nora. Tommy pluggade och jag tittade på tv. Sov som stockar sen.

Igår regnade det när vi gick till bussen. Usch. Som tur var fick jag låna en tjocktröja av Tommy, annars hade jag nog drunknat. I stan skiljdes vi åt; han gick till Folkets Hus för att ha nationella i matte C och jag åkte till skolan för att ha idrott.
   Vi skulle egentligen ha uteidrott men eftersom det regnade förpassades vi in. Jag kände för att vara ute och jogga så det gjorde jag. Det var bara jag, haha.
   Efter idrotten åkte jag hem. Sov typ. Var så himla trött. Somnade runt halv tolv kanske och så vaknade jag vid två. Tänkte gå upp då men det gick verkligen inte så jag sov lite till och vaknade kvart i tre. Då var det dags att göra lite mat och åka på massage. Stressade som sjutton för jag hittade inte cykelnyckeln så jag fick ta pappas cykel och den är ju så himla stor så den var asjobbig att cykla på. Men fram kom jag och massagen gjorde inte så ont som jag väntat mig. Ska tillbaka dit om två veckor. Skönt.
   Sen åkte jag hem och började städa och sådär och sen ringde Tommy och tiggde sällskap inne i stan. Så det var ju bara att sätta sig på bussen utan att varken ha hunnit byta om eller städat klart. Vi åkte ut till Lager157 och då var det i alla fall öppet. Måste säga att det är en riktig toppenaffär. Riktigt grymma priser på märkeskläder, massa snygga grejer. Jag vart nästan lite ledsen att det skulle bli sommar nu för jag ville jättegärna köpa ett par vita Cheap Monday-skor för hundra spänn men converse är inte så bra till sommaren.. Kanske blir senare. Men jag hittade i alla fall ett pangerbjudande; tre assnygga t-shitrtunikor för hundra spänn. Köpte en svart, en vit och en marinblå. Skitsnygga faktisk, precis min stil. 
   Sen åkte vi hem till mig och packade in i husvagnen. Vi skulle kolla på film vid tio men det slutade med att vi somnade och vaknade klockan två. Lite jobbigt sådär. 

Var sjukt trött imorse men det var ju bara att masa sig upp.
   Hade resurstid. Går bättre och bättre att köra There you'll be men den är svår. Den ligger liksom i skarven för mig.
   Var sista livskunskapen idag. Vi fick fika, skitstora bullar. I like.
   Skippade idrotten idag. Åkte efter livskunskapen. Åkte upp till körskolan och gjorde provet två gånger. Vart underkänd men fick 50 av 70 båda gångerna och det är ju ändå bra för att vara första gången. Ska ta en gång i veckan då jag läser i boken och sen en dag i veckan då jag åker och testar mig.
   Innan jag tog bussen hem gick jag in på Guldfynd också. Kan nog tänkas att det blir ett inköp där snart.. (;
   Nu är jag hemma i alla fall. Har ätit lite nudlar, igen. Ska städa klart sen och så ska jag packa ut det sista i husvagnen.
   Ska bli riktigt nice att åka iväg nu. Hinner inte ända till Göteborg idag men det gör inget. Blir liseberg imorgon i alla fall, ska bli askul! Och så ska jag få shoppa lite på lördag. I alla fall ett par skor och någon kjol sådär. Yeah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0