I still have no reasons

070525, fredag

09:14 - Japps, lite sovmorgon idag också, skönt. Hade tänkt sova tidigt igår men det blev så att jag låg och kollade på Sjätte sinnet och dubbelavsnitt av Scrubs..
Idag ska jag i alla fall på konstutställning på slottet. Har sett lite av den på nyheterna och det såg ut att vara jättetråkiga tavlor men det kanske är roligare att gå på sånt med guide än att sitta och ha lektion, vad vet jag?
Sen blir det i alla fall terminens sista GEMU, weheeey! Och så ska jag ha uppvärmning på sången. Har gjort i ordning en egen men vet inte om den är jättebra men den duger i alla fall.
Så kommer Tommy och möter mig på skolan. Så åker vi hem till mig och sen är det raka spåret upp till Baastads på kalas eftersom Petter fyllde ett igår. (: Sötaste ungen ever, ska ta massa kort. ^^


15:14 - Konstutställningen sög balle rent ut sagt. Hatar konst. Vem bestämmer vad som är konst? Jag skulle kunna rama in några fula teckingar från när jag var tre och kalla det konst och sälja för flrea miljoner, eller vaddå? nej, just det. Sug. Rix FM var i alla fall på slottet och Titti fyllde år idag så vi sjöng för henne. Såg inte Gert men i alla fall Titta och Roger. I love.
Jag pallade inte att vara i skolan och dega på håltimmen så jag ringde mamma. Hon satt på Virginska och slingade håret så jag gick dit och sen gick vi på stan. Fick nya leggings, yeah.
Hade sista GEMU:n idag. Lite sorgligt. Gjorde inte ett dugg. 
Hade uppvärmning på sången, gick bra tror jag. Pallar inte sjunga för jag har ont i halsen och i huvudet så jag drog en liten nödlögn och slutade tidigt. Väntar på att Tommy ska komma så att vi kan först gå till Lager157 och sen åka hem och så på kalas. Yeah.


21:09 - Hittade jättefina skor på Lager157, svarta tygskor som var spetsiga, I like. Kostar hundra spänn men eftersom jag ska köpa skor på Skopunkten så blir det nog inga sådana för min del, men vi får se. Tommy köpte i alla fall ett par nya jeans för 150 spänn, lätt värt.
Jag var sjukt hungrig för jag åt ingen lunch så jag tiggde till mig en glass på Gottis, det var gott.
Var jättemysigt uppe hos Petter, han var så glad och busig. Han fick en mssa sandlådegrejer av oss som han lekte med på en gång. Kanske ska vara barnvakt åt honom imorgon.
Imorgon ska vi gräva klart. Känns inte så stabilt men vad göra. Och så ska Tommy och jag sätta upp vårt tält och se om det går att använda på semestern. Kan hända att vi passar på att tälta på natten också. Mamma och pappa ska på fest på kvällen så det blir ff hemma. Vi ska göra tacopaj och så ska jag försöka mig på att baka någonting till mors dag. Fast vi ska å andra sidan fika och äta mat hos Conny och de på söndag eftersom Vicko konfimerar sig men i alla fall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0