Life is a rollercoasteer, baby

070514, måndag

10:35 - I torsdags kväll bar det av mot Göteborg. Vi hämtade mamma i hallsberg först och sen körde vi på. Sov i Lerum eftersom vi inte bokat camping till den natten. 
  
På fredag förmiddag nådde vi Göteborg och Lisebergs camping. Det var en ganska dryg förmiddag, regnet öste ner och vi hade inte mycket att göra i den lilla trånga husvagnen. Som tur var sprack det upp till eftermiddagen och jag, Marcus och Tommy gick på Liseberg.
   Det var knappt några alls på Liseberg så vi behövde knappt aldrig stå i kö vilket var väldigt skönt. Uppswinget var det läskigaste jag åkt i mitt liv, kändes som man knappt satt fast, uschusch. Men den var rolig ändå men åkte den bara två gånger. Kanonen åkte vi hur mycket som helst, var bara att springa igenom hela tiden. Marcus och jag blev hela tiden blötast när vi åkte Colorado. Var ju inte ens särskilt varmt men det var ändå kul att bli blöt och det var ju typ bara att åka en bergochdalbana så var man torr igen, haha. Åt en god kycklingtallrik, mums. Marcus och Tommy försökte fiska upp gosedjur till mig men det gick inget bra, men Tommy vann i alla fall två stora chokladkakor på ett hjul en gång. Vi var där från att det öppnade tills det stängde.

På lördagen segade vi hela förmiddagen igen. Mamma och Marcus stack till stan vid tolvtiden eftersom pappa skulle springa Göteborgsvarvet. Tommy och jag softade en stund och sen gick vi och duschade och gjorde oss i ordning och så gick vi in till stan. Var dålig stämning mellan oss i stort sett hela helgen så det var väl inte så muntert men vi skärpte till oss när vi kommit upp på stan. 
   Gick in i typ alla H&M jag såg, köpte ett par flipflops och en klänning, eller ett linne eller vad det nu var. Letade skor till Tommy men vi hittade inga i rätt storlek så vi sket i et till slut. Åt buffé på Lydias, grymt gott och jättemätt vart man ju. Mötte mamma, pappa och Marcus inne på femman och åkte med dem hem. 
   Blev lite grillat på kvällen och så kollade vi på Melodifestivalen. Jag fattar inte att the Ark inte fick mer poäng, de är grymma! Men alla öststatsländer har ju lite udda musiksmak så det är inte kontigt att det var konstiga låtar som fick höga oäng, speciellt inte som man borde döpa om tävlingen till Rösta på ditt grannland. Men det var i alla fall en helt okej låt som vann. Vi spelade kort under tiden eftersom det är ganska drygt att kolla på ESC ändå..
   Mådde skit på kvällen så jag låg och typ stortjöt hela natten..

På söndagen packade vi ihop och åkte hemåt. Stannade i Skara och köpte glass, mums. Jag och Tommy kollade på en Bondrulle. Så jävla sämst, hatar dem. 
   Spöregnade hela dagen, allra mest när vi kom hem och skulle packa ur husvagnen, usch. Men det gick fort så det gjorde ingenting.
   Låg och grät ut i Tommys famn och efter det kändes allt bra igen. Ibland behövs det ju.
   Tommy pluggade på kvällen och jag kollade på tv. Sen åkte vi till Nora. Poppade massa popcorn och kollade på AFV och mös på kvällen. Mysmys.

Regnade när vi vaknade imorse. Jag var helt död. 
   Jag är nsygg idag, osminkad och i mysbyxor. Men så ska det vara när det regnar och har sig. Det verkligen öser ner, har inte sett så mycket vatten på länge. 
   Orkade inte åka upp på stan på håltimmen. Behövde öva på gitarren men jag gav upp efter två minuter för dte lät för hemskt. Men ska ta upp det snart igen. Tänker visserligen skolka på lunchkonserten men i alla fall. Känns som man sviker resten av gänget om man inte kan nåt alls..
   Fick God help the outcasts idag. Den var helt cp när man spelade den men ska försöka byta ackord och sådär så de passar mig.. Har ju lite tid på mig tills ensemblen börjar. Blääää.
   Ska inte göra något speciellt idag. Plugga lite historia kanske kan vara bra. Måste komma ihåg att ta med mig Harry Potter imorgon också, fick en påminnelse från biblioteket. Trodde att den var min typ.. Eller nej, men jag tänkte int epå att jag hade haft den länge. Ondskan trodde jag att jag hade lämnat tillbaka men den hittade jag i mitt skåp förut..

Imorgon blir det en rätt skön dag antar jag. S-block, medeltiden är rätt kul. Sen håltimme, kanske åker upp och pluggar lite teori. Resurstid halv två och sen masterclass. 
   Efter skolan ska jag och Tommy åka till fröken Brogrens och fika eftersom det är vår dag imorgon. Firar ett halvår tillsammans! <3 (:




17:57 - Yes, jag slipper spela gitarr på måndag! ;P Ola insåg till slut att jag var ett hopplöst fall på gitarr så jag får spela synth istället. Det blir väldigt bra, kan till och med tänka mig att spela på måndag, wohoo.
Somnade som fan när jag kom hem. Orka annat liksom. Men nu ska jag ta tag i saker och ting och plugga lite medeltid och städa. Kanske. Haha. Men först plugga ensemble. ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0