So if there's somebody for someone, yeah, look at me

070521, måndag

08:23 - Måndag igen. Var typ asstressad nör jag vaknade imorse för jag trodde att jag hade försovit mig. Hade väl inte gjort något för min del men stackars Tommy som har redovisning första lektionen.. Men det var lurre, vi hann i god tid. Var typ ingen på bussen imorse och nu när jag sitter på ljudtekniken så inser jag att det inte är någon här heller. Mer än halva gruppen borta, stabilt. Sofie är i alla fall här så vi åker väl upp på stan som vanligt sen. Ska shoooppaaaa! ;P Nu ska jag i alla fall öva inför lunchkonserten, om det nu blir någon eftersom hela min grupp skolkar, som vanligt. Jag som faktiskt för en gångs skull är taggad.. Ska öva lite inför sången på fredag också, ska ju hålla i uppvärmning med Kajsa Detlofson och Elin. Kom på en egen uppvärmning som jag ska skriva ner och sådär, jag äger. ;P 
I eftermiddag ska jag faktiskt ut och jogga, så det så. I'm good. Jag ska försöka leva nyttigt nu inför sommarlovet. lite sent påtänkt men ändå. Jag vaknade upp en morgon och insåg att jag blivit fet. Blä. Så nu ska jag börja röra på mig igen och börja tänka på vad jag äter. Imorse blev det te utan socker, tre grova knäckebröd och ett äpple, det ger jag godkänt i alla fall. På torsdag ska jag faktiskt ta cykeln till skolan, det du.


14:07 - Haha, lunchkonsetren gick sämst. Jaja, jag överlever ändå.
Har köpt två linnen som är likadana som det gråa jag köpte i Göteborg fast dessa är gula och vita. Sen blev det en vit kjol också, känns stabilt inför sommaren nu. Kom också på att jag har två par ballerinaskor som jag inte använt sedan i somras och som jag glömt bort att jag har. Hihi.
Nu ska jag ut och springa lite. Är inte särskilt peppad men nu har jag bestämt mig så nu blir det så. Ska ta ett varv uppe i spåret. Ska ge mig fan på att inte stanna och gå någonting. Lite värdighet har jag väl.. Mäh.


15:22 - Yeah, jag är så bra. Har sprungit ett varv i spåret uppe vid skolan nu och det var knappt jobbigt. Inte sådär jobbigt att man ville dö åtminstone. Om någon vecka är jag nog redo för två varv, eller i alla fall ett stort och ett litet varv. ^^ Snodde pappas mp3, har ju massa ny bra musik nu.
Nu ska in i duschen och sen ätas något!



18:17 - Mmh, har legat i solariumet. Det var sjukt skönt. Jag somnade, som vanligt. Tur man har timer på den, annars hade jag väl blivit grillad. Måste utnyttja den lite mer nu inför sommaren så att man har en grundbränna. Då kan man ju brassa på ordentligt i Kroatien sen, kokosolja here I come! ;P



21:03 - Bläää, segaste dagen. >< Har aptråkigt, ingen som vill leka med mig. Funderar skarpt på att gå och lägga mig tidigt. Är ju faktiskt en hel del bra på tv; dubbelavsnitt av 2 ½ men, My name is earl och Scrubs. Kan ju spela lite kort med mig själv eller läsa.. Eller plugga lite körkortsteori. Jaja, det styrs. Stänger datorn för ikväll i alla fall. Ha det gott folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0