Flygplan

070505, lördag

21:03 - Igår var det en lång dag i skolan. Kändes bra att göra filmkunskapsprovet, kändes som om jag hade koll på det mesta. Fick tillbaka GEMU-provet också, hade en bra bit över G så det var jättebra för jag trodde verkligen att jag skulle få IG.
   Åkte hem till Tommy efter skolan. Var massa mys. Kollade på tv och på Gothika och käkade godis, tihi. Sen följde han med mig hem med halv ett-bussen. Var massa fulla Garphyttingar på Vintrosabussen, men en del av dem var ju lite trevliga och hälsade åtminstone..

Idag bar det av till Stockholm med en massa VIS-människor. Åkte buss som vanligt. Var drygt den här gången, annars brukar det gå ganska fort att åka till Stockholm..
   Vi var på Globen den här gången, och kollade på SM-finalerna i handboll.
   Första matchen var damernas; Skövde mot Sävehof. Skövde drog ifrån rejält i början men Sävehof kämpade sig ikapp på slutet, mycket med hjälp av en massa straffar och de lyckades till slut vinna på övertid. Tyckte faktiskt att Skövde var mer värdiga..
   Andra matchen var herrarnas; Skövde mot Hammarby. Hammarby hade en grym hemmapublik och de slog lätt Skövde med tvåsiffrigt.
   Var i alla fall roliga matcher och lite extra roligt att Coach kom dit, jättelängesen man såg honom ju. Och så är det ju alltid roligt att vara med Anna förstås. Självklart finns det en massa fula bilder på oss uppe på bilddagboken inom kort..
   På hemresan målade Anna en massa porträtt av mig, de var ju mindre fin aom man säger så.. :P

Imorgon blir det till att sjunga i kyrkan. Upp tidigt, ska vara där klockan nio, usch. Sen ska jag hem och gräva en massa och så blir det kalas hos Vicko som fyllde femton häromsistens. Få träffa hennes fransyska, haha. Och så kommer förhoppningsvis min baby! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0